Annonce
Lokalavisen Assens

Kribler det i de grønne fingre? Historisk gods holder plantemarked

Erholm Gods holder plantemarked 15. maj. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce

Aarup: Er du haveinteresseret, mærker du måske, at det i januar begynder at krible i de grønne fingre efter at komme i gang med at grave, plante og plukke.

Endnu er det tidligt på sæsonen, men du kan måske bruge de kriblende fingre til at sætte et kryds i kalenderen den 15. maj klokken 10-16, hvor Erholm Gods i samarbejde med Haveselskabet holder plantemarked.

Der bliver mulighed for både at købe spændende planter, få gode plantesnakke og vejledning fra Haveselskabets rådgivning ved Rie Birk Lauridsen. Derudover bliver der blandt andet mulighed for at deltage i en guidet rundvisning i parken af landskabsarkitekt Lisbeth Hvid, som er tidligere ansat i Haveselskabet.

Erholm Gods' park på cirka seks hektar er anlagt i engelsk romantisk stil og indeholder fire støbejernsbroer. Hovedbygningen, som blev bygget i midten af 1800-tallet, er opført efter tegninger af arkitekten J.D. Herholdt nogenlunde samtidig med, at parken blev anlagt. Erholm Gods er dog langt ældre, og dets ejerhistorik kan spores tilbage til 1400-tallet.

Du finder Erholm Gods på Karen Borchenfeldtsvej 2, 5560 Aarup. Det koster 30 kroner at deltage i plantemarkedet. På Godsets fødevaremarked kan du købe mad og drikke, eller du kan medbringe en madkurv og slå dig ned i parken. /JFM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce