Annonce
Lokalavisen Assens

Kvinder slår et slag for golfsporten og trækker i lyserødt hos Vestfyns Golfklub

Humøret fejlede bestemt ikke noget, da 15 kvinder mødte op første dag til initiativet 'Kvinder og golf' hos Vestfyns Golfklub i lyserøde trøjer. Privatfoto

Glamsbjerg: Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg har som den eneste golfklub på Fyn koblet sig på Dansk Golf Unions kampagne 'Kvinder og golf', der skal få kvinder til at rykke tættere på golfsporten og dens mange muligheder.

'Kvinder og golf' er et otte ugers forløb. Det udmærker sig ved, at den ugentlige golftræning er kombineret med andre sociale oplevelser som yoga, blomsterbinding og hygge på terrassen med tapas og rosévin.

Der er med andre ord tale om et fællesskab, hvor klubben gerne vil dele glæde med golfspillet med andre og dyrke hyggen og samværet med hinanden. Ved hvert af de otte træningspas er tilkoblet et element af social  aktivitet.

Annonce

Initiativet blev forleden skudt i gang hos Vestfyns Golfklub, hvor 15 kvinder var mødt frem.

I løbet af de otte uger skal kvinderne lære det basale omkring golfspillet: Lære at slå det gode slag, begå sig på anlægget, skrive scorekort og få styr på reglerne for golfspillet.

- Vi håber selvfølgelig, at initiativet kan være med til, at flere kvinder melder sig ind i golfklubben, fortæller Anette Lehrmann fra Haarby.

Hun er medlem af bestyrelsen i Vestfyns Golfklub med ansvar for medlemspleje og frivillighed og en af tovholderne på 'Kvinder og golf'.

Og chancerne ser ud til at være gode. Da Odsherred Golfklub tidligere holdt et lignede forløb, lykkedes det golfklubben at fastholde og konvertere 13 ud af 18 medlemmer til at blive faste medlemmer af klubben.

- Klubberne er rigtig interesserede i at få kvindelige medlemmer ind. De kan godt se, at det er tiltrængt. Glade kvinder spreder glæde i klubberne, og de er fantastiske ambassadører for sporten, siger Sarah-Cathrine Wandsø, der er udviklingskonsulent i Dansk Golf Union, til unionens medlemsblad.

Anette Lehrmann (th) er en af tovholderne på det otte ugers golfforløb for kvinder i Vestfyns Golfklub. Privatfoto
Haarby Bageri havde bidraget med en flot kage på den første dag med 'Kvinder og golf' i Vestfyns Golfklub. Privatfoto
Kvinderne modtager de første instrukser om golfspillet på banen hos Vestfyns Golfklub. PrivatfotoAnnonce
Lokalavisen Assens

Nu bliver de første snublesten lagt i Assens

Annonce
Lokalavisen Assens

Tilbygning rives ned og bygges op igen: Nye og mere moderne toiletforhold på vej på havnen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Peter Schmeichel drager på sin første turné - giver én koncert på Fyn: Faren insisterede på, at han skulle lære et instrument

Lokalavisen Assens

Efter 32 år med blomsterbutik i Assens: Åse har sidste arbejdsdag 31. maj

Lokalavisen Assens

Ægteparret Sanne og Jesper knokler løs i lille fodboldklub: - Vi tæller ikke timerne

Lokalavisen Assens

Kathrine og Andreas brænder for musicalgenren: Nu arrangerer de stor støttekoncert i Ebberuphallen

Lokalavisen Assens

Familiefaren, forskeren og formanden vinder stor  hæderspris: Når de andre går i seng, begynder han på sit andet arbejde

Annonce