Annonce
Lokalavisen Assens

Læser: Hvad er meningen med dette skilt?

Skiltet i Assens, som Jørgen Sloth Hansen har undret sig over. Foto: Søren Plovgaard
Annonce

Assens: Jørgen Sloth Hansen er frivillig i foreningen Assens Miniby, og han undrede sig forleden over, at der var sat nye skilte op tæt på minibyens lokaler ved Foreningshuset Gasværket i Ramsherred i Assens.

- Hvad betyder denne undertekst, spurgte Jørgen Sloth Hansen Lokalavisens redaktion og henviste til to skilte med denne tekst på en undertavle: "Trækken med knallert forbudt".

Den lille sti, hvor der nu er kommet to nye "forbudt-skilte" op, forbinder parkeringspladsen på Toftevej med Foreningshuset Gasværket i Assens. Til venstre ses Assens Miniby. Foto: Søren Plovgaard

Skiltene står i hver ende af en lille sti, der går fra parkeringspladsen overfor den tidligere politistation på Toftevej og langs baghaverne til ejendommene i Ramsherred og hen til Foreningshuset Gasværket. Stien er cirka 100 meter lang og halvanden meter bred.

Det er almindeligt med skilte, der oplyser om, at knallertkørsel er forbudt, eller at man for eksempel ikke må trække en knallert på en kørebane. Men hvad er meningen med, at man ikke må trække sin knallert på en sti?

Der har været problemer med parkerede knallert langs den lille sti, og derfor har kommunen i samråd med politiet nu satte skilte som dette op ved stien. Foto: Søren Plovgaard

Vi ringede til teknisk assistent Lisbeth Olsen fra Vej og Trafik-afdelingen i Assens Kommune for at få en forklaring. For sådan en var der.

- Vi har næsten lige sat de to skilte op. Når der på skiltene står, at der er forbud mod at trække sin knallert på stien, så er det noget, der er sket efter anvisning fra politiet. Der har været en del problemer med, at nogle har parkeret deres knallerter på den lille sti, så den har været umulig at passere for eksempelvis kørestolsbrugere og folk med barnevogne. Så skiltene er sat op, fordi vi gerne vil holde stien helt fri for knallerter, fortæller Lisbeth Olsen.

Stien er ikke meget mere end 100 meter lang - og her er den i hvert fald helt ryddet for knallertparkering. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce