Annonce
Lokalavisen Assens

Læserbrev: Husk virkelighedens mangel på varme hænder

Gitte Lomaz Olsen (th) fortæller på avisens digitale læsermøde i start juni, at flere hænder under corona-krisen har gjort hverdagen nemmere og bedre.
Annonce

Kommunens kommende børne- og ungepolitik er meget ambitiøs. Det er en politik, der skal imødekomme børn og unges muligheder og udfordringer.

Men politikken peger faktisk ikke på, hvilke udfordringer der er tale om. For at politikken kan lykkes, er det vigtigt, at vi sætter fokus på disse udfordringer. Politikken foreskriver, at den voksne skal handle klogt, ansvarligt og engageret i mødet med børn og unge.

Men vil Peter opleve, at de voksne omkring ham er engagerede, hvis han skal kæmpe for at opnå deres opmærksomhed? Peter må som så mange andre børn deles om de få voksne, der er. De mange besparelser har gennem årene betydet, at vi ofte må gå på kompromis med den nærværende tid til børnene.

Hvilken strategi skal bruges, og hvad vil politikerne investere for at få politikken til at lykkes? Er man villig til at anvende nogle af pengene fra udligningsreformen, så der sikres højkvalitetsinstitutioner med uddannet personale?

Vi vil gerne inddrages og være med til at tage et fælles ansvar for de næste skridt, som peger ind i de tiltag, der skal skabe en levende og nærværende politik for børn og unge i Assens Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce