Annonce
Lokalavisen Assens

Lejligheder og liberalt erhverv på vej tidligere butik

Kiwi-butikken lå indtil maj 2017 i Østergade 5 i Assens. Nu skal bygningen laves om til lejligheder og liberalt erhverv, fortæller den nye ejer. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Palle Johansen har købt bygningen, hvor Kiwi-butikken lå.
Annonce

Assens: Entreprenør og murermester Palle Johansen fra Assens har købt den bygning, som husede dagligvarebutikken Kiwi indtil maj 2017.

Der er tale om adressen Østergade 5, hvor det tidligere Hotel Phønix også lå. Palle Johansen har flere planer med bygningen, fortæller han.

- Jeg er ved at lave forskellige indretningsforslag, de er lige knap på plads. Men jeg laver tre store lejligheder ovenpå. I selve butikken, har jeg forskellige planer. Det er ovre i solsiden og kommunen er positiv for at lave noget udendørs servering, så man kunne godt forestille sig noget spiseligt og drikkeligt, fortæller Palle Johansen.

- Det bliver sådan, at der inde i den gamle butik lukker jeg helt 'op i himlen', så der ligesom bliver et torv derinde, tilføjer han.

Lejligheder skulle være klar til sommer, oplyser han.

Annonce

Lukkede i 2017

Kiwi-butikken lukkede 18. maj 2017. Dansk Supermarked, i dag Salling Group, overtog lejemålet og overvejede, hvad lokalerne skulle bruges til - det viste sig at være til ingenting.

Palle Johansen er i det hele taget en mand, der får meget til at ske i Assens; han er manden - sammen med samarbejsdspartnere - bag ombygningen af Borgerskolen i Assens til lejligheder samt nogle nye depotrum i kælderen, Erhvervspark Assens og ombygningen af det tidligere gasværk i Damgade og C.F.-gården (brandstationen), der blev lavet om til et foreningshus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce