Annonce
Lokalavisen Assens

Liverpool-legende til Assens

Jan Mølby holder foredrag i Arena Assens onsdag den 13. november. Arkivfoto: Jonas Brønd Nielsen
Jan Mølby fortæller om sin karriere ved et arrangement i Arena Assens onsdag den 13. november. Billetsalget er startet.
Annonce

Assens: Jan Mølby øser ud af anekdoter og historier fra sin 12 år lange karriere som topspiller hos Liverpool FC og på det danske landshold. Det sker ved et foredrag i Arena Assens onsdag den 13. november.

Med tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler i bagagen har Jan Mølby opnået og oplevet mere end de fleste danskere. Tiden som fodboldspiller har kastet et hav af spændende øjeblikke af sig både på og udenfor banen, og dem vil The Great Dane, som han bliver kaldt i England, dele gavmildt ud af til publikum under sit foredrag.

Jan Mølby vil blandt andet fortælle det fynske publikum om, hvorfor han aldrig har været på julekort med den tidligere OB- og landstræner Richard Møller Nielsen.

Der er i alt 350 billetter til salg, og der lokkes med små overraskelser til publikum under foredraget. På billetten er der desuden mulighed for at vinde en signeret Liverpool-trøje med Jan Mølbys autograf på.

Der vil også være mulighed for køb lidt vådt og tørt under arrangementet.

Foredraget med Jan Mølby i teatersalen begynder klokken 19 og varer et par timer. Dørene åbnes en time før.

Billetter koster 250 kroner og sælges online på Arena Assens' hjemmeside. Billetter kan også købes hos Intersport og Vestmark i Assens.

Foredraget er kommet i stand i et samarbejde mellem virksomheden Vang & Karlskov, Assens Fodbold Club, Jan Lewandowski og Arena Assens, og arrangørerne understreger, at der ikke accepteres publikummere med Manchester United-trøjer på under foredraget.

Johnny Mølby havde en flot karriere i Liverpool FC og på landsholdet. Men der var også bump undervejs.
Jan Mølby under en opvisningskamp i Harte ved Kolding, kort tid inden han blev solgt til hollandske Ajax. Foto: John Ahle Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce