Annonce
Lokalavisen Assens

Livredder springer til som ny centerchef i Arena Assens

Michael Iwersen fra Torø Huse tiltræder 1. september som centerleder af i Arena Assens. Han har i flere år arbejdet i TrygFondens kystlivredning. Privatfoto
41-årige Michael Iwersen fra Torø Huse afløser 1. september John Jessen som centerleder i Arena Assens
Annonce

Assens: Michael Iwersen fra Torø Huse bliver ny centerleder for idræts-, fritids- og kulturhuset Arena Assens.

Han afløser 1. september centerleder John Jessen, der tiltræder en ny stilling som direktør for Lillebælt Sport og Kultur i Middelfart. John Jessen forlader Arena Assens 1. august efter 10 år på posten.

Michael Iwersen er 41 år og stammer fra Maribo. Han er uddannet cand.scient. i Idræt ved Københavns Universitet og har boet i Torø Huse i seks år.

Michael Iwersen har i flere år stået i spidsen for udvikling, HR og lederuddannelse i TrygFondens kystlivredning. Han har  endvidere arbejdet som leder for projektet ”Respekt for vand” i et samarbejde med Danske Svømmeunion og TrygFonden og er forfatter til bogen ”Livredning”.

Han kender allerede en del til Arena Assens, idet hans tre børn på to, seks og syv år har gået til gymnastik i arenaen og også flittigt har benyttet det udendørs aktivitetsområde Pulsen.

Annonce

Det skal være hyggeligt

Michael Iwersen vil gerne have endnu flere til at bruge Arena Assens. Det gælder både indenfor kultur- og idrætsområdet.

- Det skal helst være sådan, at brugerne har en oplevelse af, at det er hyggeligt at komme i Arena Assens, og at de har lyst til at komme igen. Der findes mange gode foreninger i Assens-området, og dem glæder jeg mig til at tage kontakt med, siger Michael Iwersen.

Han har i flere år pendlet tre dage om ugen fra hjemmet i Torø Huse til Idrættens Hus i Brøndby for at passe sit arbejde - og det er ikke en rejse, som han kommer til at savne.

I sin fritid dyrker Michael Iwersen åben-vandsvømning, paddle, surfing, kitesurfing, mountainbike, landevejscykling og løb, ligesom han har deltaget i flere store idrætskonkurrencer og ironman-konkurrencer. Og netop Arena Assens' beliggenhed tæt ved havet, marinaen og friluftsområdet Jordbassinerne ser Thomas Iwersen nye perspektiver i.


Det skal være sådan, at brugerne har en oplevelse af, at det er hyggeligt at komme i Arena Assens, og at de har lyst til at komme igen. Der findes mange gode foreninger i Assens-området, og dem glæder jeg mig til at tage kontakt med

Michael Iwersen, ny centerleder i Arena Assens


- Her tror jeg helt sikkert, at der kan ligge nogle nye muligheder for Arena Assens, siger han.

Arena Assens' bestyrelsesformand Klaus Bøggild oplyser, at der var 40 ansøgere til stillingen som centerleder i Arena Assens.

Det bliver lejlighed til at hilse af med centerleder John Jessen ved en sammenkomst i Arena Assens fredag den 31. juli fra klokken 13 til klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce