Annonce
Lokalavisen Assens

Lokaldebat: Her kikser det lidt - rygning forbudt, men ikke for alle

Billy Cross optrådte forleden ved en udendørskoncert på gårdarealet i Tobaksgaarden i Assens. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Min hustru og jeg var lørdag den 10. juli til en meget fin lille koncert med Billy Cross på Tobaksgården - eller rettere på arealet mellem biografen og koncertsalen. Altså en udendørskoncert.

Selve koncerten var god, og Billy Cross er i sandhed en fænomenal guitarspiller, så det kunstneriske var i top. Men til sådan en koncert med cirka 100 tilskuere er der selvfølgelig security. Folk i gule veste. Og her kikser det lidt.

Ved ankomst viser vi billet og bliver informeret om, at vi må sidde sammen, men at der skal være en tom stol til næste tilskuer. Helt o.k. Men under koncerten syntes nogle "gule veste" pludselig, at der er rygning forbudt for nogle deltagere, men ikke for alle.Hvis man vil opretholde respekten for den "gule vest", skal der nok findes en lidt mere professionel og pragmatisk tilgang til opgaven. Det var trods alt ikke Roskilde Festival foran Orange Scene.

Finn AndersenAndre "gule veste" syntes pludselig, at nogle tilskuere absolut ikke må stå op, skønt de står i periferien og ikke står nogen i vejen. Dette gælder åbenbart heller ikke for alle. Der var ikke skiltet med rygning forbudt, og der var ikke informeret om, at man skulle sidde.

Det var ikke i orden, og nogle tilskuere vælger da også at forlade koncerten. Hvis man vil opretholde respekten for den "gule vest" til sådanne arrangementer, skal der nok findes en lidt mere professionel og pragmatisk tilgang til opgaven. Det var trods alt ikke Roskilde Festival foran Orange Scene.

Lasse Tajmer, kulturchef i Tobaksgaarden, svarer på kritikken:

Det er ærgerligt, at Finn Andersen har haft en dårlig oplevelse ved koncerten med Billy Cross.

Tobaksgaardens frivillige personale forsøger altid at gøre det bedste for, at publikum får en god oplevelse til koncerterne i Tobaksgaarden.

Vi skriver altid en mail til publikum et par dage før koncerten med praktiske oplysninger om arrangementet. Hvis Finn Andersen har købt sin billet lige op til koncerten, kan det godt være, at han ikke har fået oplysninger om, at der var tale om en røgfri udendørskoncert. der var dog mulighed for at ryge i pausen af koncerten.

Vi forsøger at efterleve de krav, som myndighederne for tiden har sat omkring afviklingen af koncerter. Et af kravene er, at publikum tydeligt kan se, hvem der er kontrollører, og derfor har de gule veste på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce