Annonce
Lokalavisen Assens

Lokalt rallypar pænt fra start i Frankrig

Lars Hindsgaul og Arne Pagh i en af de mange skarpe kurver på lørdagens anden specialstrækning. Privatfoto
Det 23. Rallye Monte-Carlo Historique er nu i fuld gang, og Lars Hindsgaul Madsen og Arne Pagh var næstbedst af de danske par efter et hårdt åbningsdøgn.
Annonce

Forleden var der pre-start i Assens på billøbet Ralley Monte-Carlo Historique.

Fredag den 31. januar gik den rigtige start på rallyløbet, hvor seks danske teams i år medvirker. De fem af de seks deltagere startede i Reims lidt nord for Paris, mens den sjette lagde fra start i Monaco.

Lars Hindsgaul Madsen sidder for fjerde år i træk bag rattet i sin Fiat 128 Coupé sammen med sin makker Arne Pagh fra Strib. Efter en hård nats tilkørsels-etape til den lille by Bourgoin Jallieu i nærheden af Nyons i det sydlige Frankrig begyndte årets konkurrence med de første to specialstrækninger i Provence. De første biler kom i mål ved Valence lidt efter klokken 17 efter knapt 24 timers kørsel, og status på dagens danske placeringer efter det første hårde døgn er, at Lars Hindsgaul Madsen og Arne Pagh foreløbig er det næstbedste placerede danske team. Parret ligger på en 59. plads - fem pladser efter Henrik Bjerregaard og Jaromir Svec Der meldes om meget tæt kamp i den første tredjedel at feltet, men der er siden kørt yderligere 13 specialstrækninger de seneste tre døgn, så der kan endnu nå at ske meget på resultatsiden. Lokalavisen følger op på Lars Hindsgaul Madsens og Arne Paghs præstationer de kommende dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce