Annonce
Lokalavisen Assens

Loop i Assens åbnet i fin form

Erika Valsøe Garner er hentet til Loop i Assens som daglig centerleder fra en stilling hos Din Nye Guldsmed i Tommerup St. 75-årige Hanne Adamsen fra Assens har taget plads i en af Loops træningsmaskiner. Det var Hanne Adamsens først besøg i det nyåbnede fitnesscenter. Hun har tidligere forsøgt sig i andre fitnesscentre, men med begrænset succes. - Jeg plejer at give hurtigt op, men det kommer jeg ikke til at gøre her, for jeg oplever, at maskinerne passer godt til mig. Og så kan jeg jo også se, at der hele tiden er en medarbejder i nærheden til at instruere og guide mig, og det kan jeg godt lide, siger Hanne Adamsen, der har fået to nye knæ, som hun gerne vil have trænet op. Foto: Søren Plovgaard
Johannes Mosborg Svane stammer fra Turup og er manden bag det nye fitnesscenter Loop i Assens. Erika Valsøe Garner er fitnesscentrets ansigt udadtil.
Annonce

Assens: Træningsnarkomaner og alle andre, der ønsker at holde formen ved lige og være god ved krop og sjæl, har fået et nyt tilbud.

Motionscentret Loop Fitness åbnede forleden i Faktas tidligere lokaler på Søndre Ringvej i Assens. Her var det før discountbutikkens kendte røde farver, man blev mødt af. Nu er facaden grøn og dækket med Loops store logo, og når man træder indenfor i lokalet, tager indehaver Johannes Mosborg Svane og centerleder Erika Valsøe Garned imod.

Johannes Mosborg Svane har tidligere sammen med et par kompagnoner drevet Loop-fitnesscentre i Næstved og Sønderborg, og ud over det nyåbnede Loop i Assens driver han også et lignende fitnesscenter som franchisetager i Tornbjerg-kvarteret i Odense.

42-årige Johannes Mosborg Svane er ikke uden lokalkendskab til Assens. Han stammer fra Turup, har gået på Borgerskolen i Assens, og efter 17 år i Forsvaret gik han for syv år siden ind i fitnessbranchen.

Selv om der i forvejen findes to andre fitnesscentre indenfor en radius af 500 meter af Loop, har Johannes Mosborg Svane aldrig været i tvivl om, at det var en gode idé at åbne i Assens.

- En konsulent fra hovedkontoret fandt ud af, at der var et ledigt lokale her i byen, og jeg var på et niveau, hvor jeg gerne ville åbne flere motionscentre på Fyn. Jeg havde både tiden og kapitalen til det, så efter nogle forhandlinger med ejerne af bygningen, fik vi en aftale på plads, fortæller Johannes Mosborg Svane.

Fitnesscentret i Arena Assens og Fitness World betegner jeg ikke som konkurrenter, men som kolleger. Vi henvender os til vidt forskellige segmenter.

Johannes Mosborg Svane, Loop Fitness Assens

Annonce

Cirkeltræning

I Johannes Mosborg Svanes verden ligger Loop Fitness helt ideelt ved siden af Superbrugsen i Assens og indenfor fem minutters gang til byens to øvrige fitnesscentre.

- Vi kan ikke ligge bedre noget andet sted i byen. Fitnesscentret i Arena Assens og Fitness World betegner jeg ikke som konkurrenter, men som kolleger. Vi henvender os til vidt forskellige segmenter. Mange unge vælger at gå i Fitness World, mens vores kunder nok ligger i den lidt ældre aldersklasse, siger Johannes Mosborg Svane.

Loops benytter sig af det såkaldte cirkeltræningskoncept, hvor brugerne får trænet hele kroppen igennem på 24 minutter. Træningen, der bygger på træningsformen HIT - Højintensiv Interval Træning - består af en kombination af øvelser, som udføres på de 16 fitnessmaskiner. Maskinerne - det er enten cykler eller romaskiner - sørger for, at brugerne hurtigt får pulsen i vejret, idet man skifter maskine efter 45 sekunder. Deraf navnet cirkeltræning.

- De fleste børnefamilier kender nok til, at det kan være svært at afse tid til motionstræning. Men når det kun tager 24 minutter per gang, har de fleste nok mulighed for at lægge træningen på et eller andet tidspunkt i løbet af ugen. Og hvis kan træne to til tre gange om ugen, vil man holde en fin fysisk form, siger Johannes Mosborg Svane.

Loop i Assens breder sig over cirka halvdelen af arealet i det tidligere Fakta-supermarked. Det svarer til 250 kvadratmeter, og foruden de 16 motionsmaskiner, der alle er af det amerikanske mærke Hoist, er der også blevet plads til at indrette toiletter, to omklædningskabiner og et børnehjørne i fitnesscentret.

Loop holder åbent fra klokken 5 til klokken 22. Lige nu tilbydes et introduktionstilbud til en krone, men ellers koster det 219 kroner om måneden at benytte motionscentret.

42-årige Johannes Mosborg Svane gik ind i fitnessbranchen for syv år siden efter en karriere i Forsvaret. Han driver i forvejen et Loop-fitnesscenter i Odense. Foto: Søren Plovgaard
Det er fire år siden, Fakta valgte at lukke den ene af sine to dagligvareforretninger i Assens. Nu er fitnesskæden Loop rykket ind i den tidligere Fakta ved siden af Superbrugsen. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce