Annonce
Lokalavisen Assens

Loppemarked i Skovpavillonen med fire måneders forsinkelse

Line Emilie Fyhn Staal fra Aarup var søndag taget med sine døtre Ida og Asta til loppemarked i Skovpavillonen. Bagefter gik turen til den kommunale legeplads i Skovanlægget. Foto: Søren Plovgaard
Søndag kunne Skovpavillonen i Assens omsider afvikle sit årlige loppemarked.
Annonce

Assens: Den selvejende institution Skovpavillonen i Assens tøvede længe med at aflyse årets loppemarked, der oprindeligt skulle have fundet sted søndag den 15. marts.

Efter statsminister Mette Frederiksens "nedlukningstale" nogle dage forinden indså bestyrelsen imidlertid, at det ikke var muligt at gennemføre loppemarkedet på almindelige og sundhedsansvarlige betingelser.

Men søndag kunne Skovpavillonen igen byde indenfor til loppemarkedet på de vilkår, som myndigheder nu har udstukket for sådanne sammenkomster.

Inga Hansen fra Assens passede bordet med juleting. Og selv om der er over fem måneder til jul, gik salget af juleting forrygende. Foto: Søren Plovgaard

Ved indgangen var der masser af håndsprit, og de frivillige hjælpere sørgede for, at der maksimalt var 60 gæster i lokalerne ad gangen.

Line Emilie Fyhn Staal fra Aarup havde taget sine to døtre, Asta på 6 år og Ida, 4 år, med til loppemarked i Skovpavillonen, og familien havde hurtigt gjort et par gode handler ved bordene. Ida havde fundet en whiteboard-tavle til 30 kroner, mens Asta have købt købt prinsesseudstyr.

- Vi kan godt lide at tage på loppemarkeder, men det er ikke blevet til så mange endnu i år. Så vi tænkte, at vi godt lige kunne snige os til loppemarked i Skovpavillonen i dag og samtidig benytte den fine legeplads, der ligger nede i Skovanlægget, fortalte Line Emilie Fyhn Staal fra Aarup.

Annonce

Juleting var et hit

Inga Hansen passede en bod udelukkende med juleting og -sager.

- Lige pludselig er det jo jul, og jeg har godt nok solgt meget, fortalte Inga Hansen.

Kaj Wittenbjerg Therkildsen fra Ebberup opkrævede en beskeden entré ved indgangen og sørgede for, at der kun blev lukket det tilladte antal personer ind til loppemarkedet i Skovpavillonen. På bordet stod der håndsprit, og Kaj Wittenberg Therkildsen havde også en plastikskærm mellem sig og gæsterne. Foto: Søren Plovgaard

Hans Heilbo fra Skovpavillonens bestyrelse kunne fortælle, at de mange effekter har stået i pavillonen lige siden marts. Her lukkede Skovpavillonen ned for alle aktiviteter, og det er først nu, er der begynder at komme gang i pavillonens forskellige arrangementer.

De mange effekter til loppemarkedet i Skovpavillonen havde stået fremme, siden loppemarkedet blev aflyst for fire måneder siden. Foto: Søren Plovgaard

Fredag den 17. juli indvier Skovpavillonen officielt etablissementets nyrestaurerede veranda, som Fonden for Fynske Bank har doneret midler til. Det bliver viceborgmester Søren Thomsen (K), der klipper den symbolske røde snor.

Søndag holder Skovpavillonen sin årlige generalforsamling.


Vi kan godt lide at tage på loppemarkeder, men det er ikke blevet til så mange endnu i år. Så vi tænkte, at vi godt lige kunne snige os til loppemarked i Skovpavillonen i dag og samtidig benytte den fine legeplads, der ligger ned i Skovanlægget

Line Emilie Fyhn Staal
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce