Annonce
Lokalavisen Assens

Tre sangerinder går på scenen i Assens: Målet er at lave en koncert med gåsehud

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg. Foto: Andrea Pellegrini

Assens: I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk musik, soul og jazz. Nu smelter disse genrer sammen, når tre af landets allerdygtigste sangerinder går sammen om at skabe en helt unik koncertoplevelse på Tobaksgaarden.

Målet for de tre sangerinder Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg er at levere en storslået koncert, hvor de klassiske toner giver gåsehud, den kraftfulde soul griber fat helt inde i sjælen og den swingende jazz får en til at rokke på stolen. Sangerinderne leverer en bred vifte af julens bedste sange og mødes i både flerstemmige og eksplosive arrangementer, når de brillerer på hver sit område. Det bliver en aften fyldt med både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fritzgerald. Med sig har de pianisten Magnus Hjort, bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund. Det oplyser Tobaksgaarden i en presseskrivelse.

Tid & Sted: Tobaksgaarden tirsdag 8. december kl. 20:00 Billetter: Kr. 250/200 + Gebyr. Billetsalg: www.tobaksgaarden.dk./JFM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce