Annonce
Lokalavisen Assens

Mads fik stjålet sin scooter - tre år efter ringede politiet...

Sådan ser en PGO Doctor Big-scooter efter tre års ophold i havnebassinet i Assens. Privatfoto
24-årige Mads Dyrslund Myrup havde næsten glemt alt om, at han for tre år siden fik stjålet sin scooter. Forleden dukkede den op i havnen i Assens sammen med to andre køretøjer.
Annonce

Assens: For et par dage siden fik 24-årige Mads Dyrslund Myrup fra Sandager et opkald fra politiet:

- Din scooter er fundet på bunden af havnen i Assens, lød den triste besked fra ordensmagten.

Mads Dyrslund Myrup havde næsten glemt, at han for tre år siden fik stjålet sin PGO Doctor Big-scooter ved boligkvarteret Østervang i Assens, og han havde for længst opgivet håbet om, at han nogensinde fik sit køretøj at se igen.

- Jeg hyggede sammen med nogle venner om aftenen, og næste morgen var min scooter væk. Låsekæden var klippet over og lå på jorden ved siden af og flød, husker Mads Dyrslund Myrup.

Dengang havde han haft sin scooter i godt et år.

- Jeg havde givet cirka 6000 kroner for den, og så havde jeg selv ofret mindst det samme beløb på at fylde lidt gejl på den, så det var da smadderærgerligt at få den stjålet, siger Mads Dyrslund Myrup, der straks kontaktede sit forsikringsselskab, men undlod at melde scooteren stjålet til politiet.

Mads Dyrslund Myrup gjorde selv en pæn indsats for at lede efter sin scooter, lige efter den var blevet stjålet. Men efter et års tid, hvor han forgæves havde ledt efter den, opgav han at få den tilbage.

- Det var lige på et tidspunkt, hvor der forsvandt ret mange scootere i Assens. De blev samlet op og kørt væk i biler til udlandet, så jeg har nok tænkt, at min scooter var røget samme vej, fortæller Mads Dyrslund Myrup.

Annonce

Fik ny scooter af ex-kæreste

Han oplyser, at det var en ansat fra Assens Kommune, der opdagede at hans scooter lå i havnebassinet i Assens.

- Det var en dag, hvor vandet var temmelig klart, og så kunne den ansatte pludselig se, at der lå to scootere og en cykel nede i vandet, forklarer Mads Dyrslund Myrup.

Mads Dyrslund Myrup fik stjålet sin knallert for tre år siden. Da han skulle hente sin knallert en morgen, var kæden til låsen klippet over. Privatfoto

Scooteren, der nu står hjemme hos Mads Dyrslund Myrup i Sandager nord for Assens, er så medtaget efter tre års ophold i vandet, at den er lige til at køre til skrothandleren.

Men Mads Dyrslund Myrup har igen en scooter.

- Jeg fik en scooter af min ex-kæreste, da vi gik fra hinanden for et års tid siden, siger Mads Dyrslund Myrup.

Han var indtil udgangen af året ansat på en svinebedrift på Nordvestfyn, men han mistede sit job efter en kontrovers med sin arbejdsgiver.

- Jeg søger job lige nu og skal også nok finde noget. Næste år gør jeg så min uddannelse som landmand færdig på Dalum Landbrugsskole. Her mangler jeg et år, siger Mads Dyrslund Myrup.

Mads Dyrslund Myrup havde selv ofret flere tusinde kroner på at shine sin scooter op. Den var blandt andet forsynet med en såkaldt stickerbomb, der er designer-klistermærker, som man tilfører scooterens stel. Privatfoto


Det var lige på et tidspunkt, hvor der forsvandt ret mange scootere i Assens. De blev samlet op og kørt væk i biler til udlandet, så jeg har nok tænkt, at min scooter var røget samme vej

Mads Dyrslund Myrup.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce