Annonce
Lokalavisen Assens

Mens vi venter: Band har skrevet sang til Hans og Kenneth

Hans Hansen (tv) og Kenneth Tuelund Hansen, da de sidste år gjorde klar til at trave ud landevejene tværs over Jylland fra Ringkøbing til Århus. Her er det ved starten foran værtshuset Æ Ølstouw i Ringkøbing. I år går vandreturen til Sjælland. Arkivfoto: Poul Osmundsen.
Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen skal for femte gang på vandringstur for at skaffe penge til syge børn på OUH. I år bliver parret sendt afsted med en ny sang og video af bandet "Mens vi venter".
Annonce

Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen gør det igen i år.

Makkerparret, der sidste år vandrede på tværs af Jylland for at samle penge ind til kritisk syge børn på OUH, trækker igen vandrestøvlerne på og begiver sig ud på fjerne oplevelser.

Det er femte år i træk, at Hans og Kenneth skal på farten. Denne gang indtager de to fynboer for første gang Sjælland med start mandag den 6. juli.
- Vi starter i Helsingør og går ned ad Strandvejen mod København, og så slutter vi ellers turen på Fyn, fortæller Hans.
Sidste år slog de to gæve vandringsmænd indsamlingsrekord med 85.500 kroner – og i år satser de på for første gang at få et sekscifret beløb i kassen.
Og noget tyder på, at det nok skal lykkes for Kenneth og Hans. Der er nemlig allerede kommet 41.730 kroner i kassen, inden de har taget deres første skridt.
Hans har på forhånd tegnet flere sponsorater til en trøje, som han og Kenneth skal gå i undervejs på turen. Og i forrige uge donerede Yazzy’s Pita hele dagens omsætning på 11.730 kroner til Hans og Kenneths projekt, da det populære madsted åbnede i Slotsgade 26 i Odense.
Hans og Kenneth har i år allieret sig med det lokale band ”Mens vi venter”, der har lavet sangen ”Kun for jer”, og sammen har de produceret en video, der skal være med til at sende dem godt på vej mod den sjællandske udebane og markedsføre den gode sag. Optagelserne har fundet sted over flere dage.
"Mens vi venter" beskriver sig selv som et band, der finder inspiration i provinsen, hverdagen og det herlige liv og for hvem lommepoesi, det danske sprog og fynskhed er nøgleord.
Bandet er startet af Jeppe Andersen, Jacob Christensen, og for nogle måneder siden udvidede bandet med trommeslager Emil Jarl Kviesgaard Møller, der også har været producerer af den nye video.
Bandet "Mens vi venter" har skrevet og indsunget sangen "Kun for jer" som en støttesang for Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen, der snart skal på vandretur på sjælland for at samle penge ind til syge børn på OUH. Fra venstre er det Emil Jarl Kviesgaard Møller, Jacob Christensen og Jeppe Andersen under indspilninger på Torvet i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce