Annonce
Lokalavisen Assens

Mere plads til kunderne i Hårsaksens Aarup-salon

Susanne Borne, indehaver af fire Hårsaksen-frisørsaloner i Assens Kommune, i de nye lokaler i Bredgade 32, der er ved at blive piftet op til første åbningsdag for den nye Aarup-salon 19. august. Foto: Lærke Bjørn Bang
Frisørsalonen Hårsaksen er efter blot et år vokset ud af sine lokaler i Aarup og flytter 19. august til ny salon på Bredgade 32.
Annonce

Aarup: I maj 2018 åbnede Susanne Borne frisørsalonen Hårsaksen i Aarup. Lokalerne i Bredgade 91 blev dog hurtigt for små, og 19. august flytter Hårsaksen til nye lokaler længere nede af gaden, nemlig i Bredgade 32. Her er der god plads til ventende kunder, og Susanne Borne har allerede noteret de første bookinger af klippetider i den nye salon.

- Vi har familier, der kører sammen for at blive klippet. Jeg har engang talt 11 kunder i salonen, og det var der ikke plads til i de gamle lokaler, siger Susanne Borne.

Før åbningen af salonen i 2018, havde hun faktisk kig på Bredgade 32, men dengang var bygningen optaget af have- og garnbutikken I Sol og Regn. Den lukkede fire måneder efter, at Hårsaksen flyttede ind og har stået tom indtil nu.

Der arbejder fire frisører i salonen, hvoraf en er elev og en arbejder i Aarup-salonen tirsdag og fredag. I den første tid efter flytningen vil Susanne Bornes døtre, Birgitte og Bolette, som begge er ansat i Hårsaksen-kæden, hjælpe til. Kæden tæller i alt fire butikker i Tommerup, Tommerup St., Glamsbjerg og Haarby.

Da Susanne Borne åbnede sin første Hårsaksen-salon i Tommerup i 1999, havde hun ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun 20 år senere ville eje fire saloner og have en medarbejderstab på 16 personer. Foto: Lærke Bjørn Bang
Annonce

Kunder vil klippes samme dag

At være en del af en kæde har den store fordel, at det næsten altid er muligt at tilbyde kunderne en frisørtid samme dag, de ringer for at bestille tid, og det ønske har 80 procent af kunderne, oplever Susanne Borne.

- Kunderne er vilde med det, konstaterer Susanne Borne, som af samme årsag ikke har planer om at åbne flere saloner foreløbig.

- Vi skal ikke sprede os for meget ud, for så bliver det for langt for kunderne at køre, hvis de bliver tilbudt tid i en anden salon, mener hun.

Den nye salon i Aarup er på 140 kvadratmeter fordelt på to etager. Den har en børneafdeling til helt små børn i stueetagen, hvor en klippestol i skikkelse af mågen fra Bonbon bliver sat ind. På 1. sal kommer der et område til lidt større børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce