Annonce
Lokalavisen Assens

Midt i en coronatid: Højt humør i frisørsalonen

Lone Dybdal Kristensen (tv), Mette Staack og Lotte Christiansen udgør sammen med Helle Dreier Pedersen frisørteamet i salon Ninett by Lotte i Haarby. Foto: Søren Plovgaard
Frisørsalonen Ninett by Lotte i Haarby har ansat frisør Mette Staack fra Aarup.
Annonce

Haarby: Der findes vel næppe en branche, der ikke i år er eller har været præget af coronapandemien. Det gælder også frisørbranchen, der i foråret måtte lukke helt ned i flere uger.

Frisørmester Lotte Christiansen, indehaver af Ninett by Lotte på Butikstorvet i Haarby, kan da også berette om et 2020, der har haft sine både op- og nedture.

Men et forhold har ikke ændret sig: Humøret og arbejdsglæden blandt de ansatte i salonen er uændret højt. Og det er måske ligefrem steget et par grader, efter frisør Lotte Christiansen 24. august ansatte 35-årige Mette Staack fra Aarup i sin salon.

Mette Staack stammer fra Vissenbjerg, hvor hun for godt 15 år siden fik en elevplads i Salon Bomhuset. Kort efter at Mette Staack stod med sit svendebrev i hånden, skiftede hun arbejdsplads til salon Hårsaksen i Tommerup.

- Jeg var lige kommet tilbage efter barsel, og havde lyst til at der skulle ske lidt nyt i min karriere, så jeg søgte stillingen i Ninett by Lotte og var så heldig at få den, siger Mette Staack, der bor i Aarup sammen med mand og to børn på et og fire år.

- Det har været en dejlig start for mig her i Haarby, og jeg har heldigvis fået nogle af mine tidligere kunder med til Haarby, men der er også kommet en del nye til, siger Mette Staack, der sammen med Lotte Christiansen, Lone Dybdal Kristensen og Helle Dreier Pedersen nu udgør frisørteamet i Ninett by Lotte.

Annonce

Optimistisk

Det er ikke længere at krav, at frisørerne bærer mundbind i salonen, men det, der har overrasket Mette Staarck mest, er at vandene omkring mundbind er så delte blandt kunderne.

- Nogle kunder spørger ind til, om det er et krav at have mundbind på, når de ringer og bestiller tid, mens andre ikke går så meget op i det, siger Mette Staack, der sammen med sine kolleger droppede mundbind og visir for et par uger siden - bortset fra arbejdssituationer, hvor man står helt tæt på kunden.

Der var vind i håret og højt humør, da Mette Staack, Lone Dybdal Kristensen og Lotte Christiansen forleden lod sig fotografere udenfor salon Ninett by Lotte på Butikstorvet i Haarby. Foto: Søren Plovgaard

Lotte Christiansen er optimistisk omkring aktiviteten i salonen resten af året, selv om de mange aflyste julefrokoster og andre arrangementer er aflyst de næste uger, og kundernes behov for at få ordnet hår derfor ikke er så stort som normalt.


Nogle kunder spørger ind til, om det er et krav at have mundbind på, når de ringer og bestiller tid, mens andre ikke går så meget op i det

Frisør Mette Staack


- Vi udsteder også gavekort og sælger en del hårprodukter i salonen, og det forventer vi en del af i ugerne op til jul, siger Lotte Christiansen

Hun var ansat i frisørsalonen Ninett i Haarby fra 2002 til 2014, så stedet var alt andet end ukendt for hende, da hun i april 2017 overtog salonen og døbte den om til Ninett By Lotte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce