Annonce
Lokalavisen Assens

Milliongevinst skrabet frem på julekalender

Haarby: En person ved Haarby har fået sig noget af en ekstra julegave i form af et 10. juletræ på sin skrabejulekalender svarende til en gevinst på én million kroner.

Danske Spil kunne juleaftensdags morgen fortælle, at den heldige skraber af Quicks julekalender tilsyneladende ikke kunne vente til juleaften med at se, hvad der gemte sig bag det sidste felt på sin skrabekalender. Og minsandten om ikke der gemte sig det 10. juletræ.

Personen styrtede straks ned til SuperBrugsen Haarby med loddet. Og da pengene kommer inden for få dage, kan den nybagte millionær altså godt tillade sig at gå ud og købe en ordentlig flaske champagne til at toppe julen med.

- For os er julen helt speciel, og vi er utrolig stolte af den tradition, der er omkring vores julekalender. Og selvom denne vinder lige har snydt med en enkelt dag, så går det nok. Jeg kan godt forstå, at det kribler så meget i fingrene, at man ikke kan lade være, siger Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Hvert år bliver der solgt omkring 2,2 millioner skrabejulekalendere, og topgevinsten har altid været en million kroner.

- Jeg er virkelig glad for, at vi efter sådan et skørt år med corona, kan gøre en dansker til millionær dagen før juleaften, siger Pernille Mehl.

Julekalenderen fra Quick, som er 26 år gammel, er hvert år en fast juletradition i over en million danske hjem. Fire ud af 10 skraber julekalenderen før tid, og der er gevinster ned til 50 kroner.

Der er stadig fire gange en million kroner derude, der venter på en vinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

93-årige "Mor Karen" blev overrasket med stor buket på Mors Dag: - Hun er mor til syv, bedstemor til 18 og oldemor til 21

Lokalavisen Assens

Heidi var tæt på at gå ned med stress igen: Nu vil hun hjælpe tidligere stressramte med at tage styringen i eget liv

Annonce