Annonce
Lokalavisen Assens

Mindeord: Kim var på Pilehaveskolen i 52 år

Kim Dehnfjeld startede som elev på Pilehaveskolen i Assens og fortsatte senere som pedelhjælper på skolen. Foto: Pilehaveskolen
Annonce

Pedelmedhjælper på Pilehaveskolen, Kim Dehnfjeld, er død, 61 år.

Kim har rekorden med flest år på Pilehaveskolen. Først som elev og siden som pedelmedhjælper. I alt cirka 52 år. Og han var en institution i institutionen.

Udover jobbet i pedelsektoren, var han discjockey i klub og aftenskole. Hver torsdag i sæsonen var Kim klar med pladespiller og spolebåndoptager - og alle tænkelige musikalske ønsker blev opfyldt.

Han nåede også at udøve pladevenderfunktionen på Færgegården i en del år tilbage i 1970'erne.

Udover musikken så lå Kims store lidenskab hos kattene. De var - med hans egne ord - hans børn. Altid to katte - og altid stor glæde over samværet med dem.

Kim havde en uhørt evne til at huske datoer på begivenheder. Og han havde ikke brug for så meget som et sekunds betænkningstid for at svare.

Jeg ringede engang til ham klokken 2 om natten fra Billund Lufthavn. Min bil var stjålet - og politiet ønskede registreringsdatoen.

Jeg lånte telefonen - og Kim svarede 4. december 1992... og det passede.

Hvornår fik skolen sin første bus? Hvornår har Poul Schlüter fødselsdag? Hvornår har jeg? Der var prompte svar på alle tænkelige datospørgsmål.

Til sin 50-års fødselsdag præsenterede han 49 gæster med deres fødselsdage helt uden manuskript. Kim var jo ikke gode venner med tal og bogstaver.

En ægte original - i ordets bedste betydning - er ikke mere. Vi er mange, der vil savne Kims venlige smil og altid muntre kommentarer.

Han var en glad og munter fyr - og mig bekendt helt uden fjender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce