Annonce
Lokalavisen Assens

Mindeord: - Michael havde en særlig evne til at skabe ro og forståelse rundt om sig

Direktør cand.polit. Jens Poulsen, Poulsen & Hansen A/S, Jacob Gades Vej 20, Torø Huse, har skrevet disse mindeord om Michael Jensen, Assens.

Annonce

Michael Jensen er pludselig død i en alder af kun 48 år.

I 25 år har Michael arbejdet i Assensvirksomheden Broen Lab, og i de sidste 15 år er en stadig stigende del af fritiden gået med først at være vicevært og siden også inspektør for mange af Poulsen & Hansen A/S' ejendomme.

Efter selskabets erhvervelse af Hotellet i Glamsbjerg valgte Michael at blive fuldtidsansat fra den 1. december. Denne ansættelse kom til at vare præcist en uge, så kom det helt uventede. Michael, der altid havde været sund og rask og i god fysisk form, døde pludselig.

Michael var en glad, dygtig og meget hjælpsom og rar mand. Vi havde fra første dag et fint og tillidsfuldt samarbejde, og ejendommenes lejerne var yderst tilfredse med Michaels hjælp, der rakte langt uden for de naturlige rammer for en vicevært.

Vi talte ikke om lejere, men om kunder med hvem vi tilstræbte et mangeårigt og loyalt samarbejde. Ved lejerskifte drøftede vi altid, hvordan lejemålet kunne forbedres, og gennem tiden er der skiftet mange køkkener og renoveret mange badeværelser. For Michael blev det lidt af en sport at koordinere arbejdet med andre håndværkere, så der kom en god rytme i arbejdet og et flot resultat.

Michael havde en særlig evne til at skabe ro og forståelse rundt om sig. Tingene blev sagt på en sådan måde, at der blev vundet respekt og samtidig hurtigt rettet op på forhold, som var ved at gå lidt skævt.

Michael efterlader sig forældre og to voksne sønner, Simon og Tobias, der er godt i gang med deres uddannelser.

Som enlig far fulgte han sine drenge. Sammen fulgte de tæt med i FC Københavns fodboldkampe, ligesom det blev til flere ture i ind- og udlandet for at overvære racerløb, speedway og koncerter.

Var Michael ikke tæt på drengene, så blev der fulgt godt med gennem næsten daglige telefonsamtaler.

Høfligheder eller måske snarere hensynet til andre prægede altid Michael, og var det lidt tidligt eller sent på dagen, så kom en sms med teksten "Må jeg ringe nu?".

Michael var også en humoristisk mand, der havde meget selvironi, og mange situationer er løst stille og roligt, når han havde sagt "rolig nu, det skal nok gå".

Jeg har mistet en god medarbejder, som jeg vil savne meget, både personligt og arbejdsmæssigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce