Annonce
Lokalavisen Assens

Mowgli's i Glamsbjerg satser på take away

Mowgli's er det nye navn på selskabslokalerne ved Bodegastuen i Glamsbjerg, hvor der nu også indrettes café. Privatfoto
Selskabslokalerne ved Bodegastuen i Glamsbjerg har skiftet navn fra Hjørnet til Mowgli's.

Glamsbjerg: Det er snart et år siden, værtshuset Bodegastuen på Teglværksvej 15 i Glamsbjerg åbnede.

Få dage efter åbningen lukkede landet ned på grund af coronaen, og selv om der senere blev lempet på restriktionerne, har Bodegastuen kun haft åbent i omkring halvdelen af sin levetid.

Det har dog ikke taget modet fra den daglige leder Henrik Bruun Nielsen. Han kunne sidste år fortælle, at man havde store planer for selskabslokalerne i ejendommen, som blandt andet skulle laves om til en café.

Flere af planerne er nu ført ud i livet, og under coronalukningen har der også været tid til at opgradere køkkenet og få et nyt navn sat op på facaden over indgangen til selskabslokalerne.

Det hedder nu Mowgli's, og Henrik Bruun Nielsen fortæller, at man for nogle uger siden tog fat på at tilbyde take away - altså mad ud af huset.

Selskabslokalerne ved siden af Bodegastuen har fået et nyt look, og der er blandt andet sat en ny disk ind, hvor kunderne kan hente take away-mad. Privatfoto

Tilbuddene har forløbig kørt på Mowgli's facebookside, og Henrik Bruun synes, at begyndelsen har været fin.

- Vi har tilknyttet en kok, og foreløbig har vi haft take away på programmet torsdag, fredag og lørdag. Men vil gerne op at køre, så vi kan tilbyde det hver dag, siger Henrik Bruun Nielsen.

De første uger har kunderne blandt andet kunnet bestille tapas, smørrebrød og mørbradgryde som ja tak-tilbud på Mowgli's facebookside.

- Vi har fået lavet en helt ny disk ved indgangen, hvor kunderne får udleveret maden, og vi overholder selvfølgelig alle restriktioner, siger Henrik Bruun Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce