Annonce
Lokalavisen Assens

Musikskole glade for beslutning

Assens Musikskole. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Assens: - Det er vi vildt glade for af alle mulige, gode grunde.

Sådan siger souschef hos Assens Musikskole, Troels Aarøe Nissen, efter byrådsmødet i onsdags. En byrådsbeslutning betød nemlig, at der er nu er givet politisk grønt lys til, at musikskolen kan halvere taksterne på musikskolens hold ”Musik & bevægelse” (0.-1. klasse) og ”Instrumentværksted” (2.-3. klasse) i sæsonen 2020/2021.

Covid 19-situationen har nemlig bevirket, at færre børn har benyttet de tilbud, Assens Musikskole tilbyder, fordi Musikskolen har manglet mulighed for at være fysisk til stede og manglet mulighed for at være synlige. Derfor ville de gerne prøve at sætte deltagerbetalingen ned for at booste interessen.

- Normalt er vi ret synlige ude på skolerne og er til stede i mange af skoletimerne. Vi laver samarbejdsprojekter med skolerne og har en god tradition for det. Da det ligesom stoppede, så var det lidt ude af øje, lidt ude af sind. Så den mulighed har vi simpelthen manglet, fortæller Troels Aarøe Nissen.

Assens Musikskole

Assens Musikskole tilbyder undervisning til børn, unge og voksne i hele Assens Kommune på skoler og institutioner i kommunen. Den har eksisteret siden kommunesammenlægningen tilbage i 2006/07. Tidligere havde de gamle kommuner hver deres musikskole.

I dag har skolen fem administrative medarbejdere og 20 musiklærere ansat.

Musikskolen har base i Tobaksgaarden i Assens. Musikskoleleder er Niels Thåstrup, mens Lisbeth Reitz er formand for bestyrelsen.

- Det er lidt ligesom et fodboldhold. Der skal jo være nogle stykker til for, at det er rigtig sjovt. Dem, der allerede havde tilmeldt sig, som jo så ikke var så mange, de har også glæde af, at der er nogle flere der tilmelder sig, tilføjer han.

Deltagerantallet var for den nye sæson på henholdsvis 19 og otte børn på de to hold. Målet er 60-70 deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce