Annonce
Lokalavisen Assens

Nisseløb-penge til Peter Willemoes-legeplads

3.a på Peter Willemoesskolen i Assens var med til at modtage donationen på 3547,50 kroner fra Assens Handelsstandsforening. Bagerst fra venstre er det Charlotte Jorck Heide-Jørgensen, bestyrelsesformand på Peter Willemoesskolen, Anette Pharao, Assens Handelsstandsforening og tovholder på Nisseløbet, Almoghira Salem, Johann Larsen, Jonas Andersen, Mohamad Ibrahim, Omar Ahmad, Ahmad Khaled, Ana-Maria Bogda, Bargin Hassa, Rimon Gherbrehiwet og klasselærer Marlene Nielsen. Den flotte julekurv er en gave fra Rema 1000 i Assens i anledning af, at 3.a var den klasse med flest deltagere i Nisseløbet. Forrest fra venstre sidder Maysoun Al Kefri, Magnus Bæk Laursen, Salam Shhada, Sabrina Andersen, Frederikke Nielsen og Rihan Mohammed. I baggrunden skimtes den nye lejeplads med de mange motoriske legeredskaber. Foto: Søren Plovgaard
Overskuddet fra Nisseløb i Assens gik i år til det store legepladsprojekt på Peter Willemoesskolen.
Annonce

Assens: Lørdag den 14. december gennemførte Assens Handelsstandsforening sit andet Nisseløb - og trods regn, kulde og blæst samlede løbet 157 deltagere.

Overskuddet fra Nisseløbet har Assens Handelsstandsforening i år valgt at donere til Peter Willemoesskolen i Assens. Skolen er i fuld gang med at etablere seks nye legepladser, og nu står den første klar.

Det var lærerne Marlene Nielsen og Karin Nedergaard Christiansen, der for et par år siden fik den gode idé at skabe legepladser, der skulle udfordre elevernes motorik samtidig med, at de afspejlede Assens' historie. Legepladserne skulle desuden være tilgængelige for alle byens borgere.

Anette Pharao fra Assens Handelsstandsforening overrakte en check på 3547,50 kroner til det gode formål - og donationen falder godt i tråd med, at Peter Willemoesskolen ønsker at finansiere de nye legepladser med hjælp fra fonde og støtteerklæringer fra lokale virksomheder.

- Vi vil gerne støtte et nyt godt formål hvert år med overskuddet fra Nisseløbet, siger Anette Pharao, indehaver af skotøjsforretningen Shoes by Pharao.

Hun regner bestemt med, at der bliver Nisseløb i Assens igen til december næste år.

Annonce

Historien om Assens

Den første nye legeplads på Peter Willemoesskolen indvies officielt i begyndelsen af januar. Legepladsen har fået navnet "Peter Willemoes Legeplads", for den fortæller historien om søfartsbyen Assens. I det nye år kommer der QR-koder op ved legepladsen. Dem kan man scanne og ad den vej høre mere om Assens' søfartshistorie.

- Det næste vi skal have op at stå er et stort vikingeskib og nogle siddepladser, der skal etableres ved siden af Peter Willemoes-legepladsen, fortæller skolens bestyrelsesformand Charlotte Jorck Heide-Jørgensen.

Skolen har tidligere på året modtaget 216.000 kroner fra Fynske Bank og Assens Kommunes pulje til lokalsamfund til legepladsprojektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce