Annonce
Lokalavisen Assens

Nu åbner den nye genbrugsbutik i Haarby

Frivillig Jytte Bruusgaard er ved at gøre klar til åbningen af Genbrugt i Haarby. Privatfoto
Mandag den 14. september slår KFUM’s Sociale Arbejde døren op til genbrugsbutikken Genbrugt i Algade 53 i Haarby.
Annonce

Haarby: Haarby har fået en ny genbrugsbutik.

Den hedder Genbrugt, ligger på Butikstorvet og drives af KFUM’s Sociale Arbejde. Og mandag den 14. september klokken 10 åbnes dørene for første gang for kunderne i genbrugsbutikken.

Butikken er en del af Genbrugt-konceptet, som er kendtetegnet ved sine rustikke og moderne genbrugsbutikker, der sælger tøj, bøger, accessories, nips, spil, legetøj, små møbler og meget mere. Genbrugt-butikken i Haarby er den første på Fyn, mens de øvrige butikker ligger i Jylland.

På åbningsdagen kan kunder, frivillige, naboer og samarbejdspartnere nyde et glas boblevand, lidt sødt og kaffe og naturligvis kigge på og købe en masse genbrugsguld.

Annonce

Overskud til mennesker med underskud

- Butikkens overskud går til mennesker, som lever i underskud. Pengene vil hjælpe og støtte ensomme, hjemløse, psykisk sårbare, mennesker i misbrug og andre på kanten af samfundet, siger genbrugskonsulent Sanne H. Lomholt fra KFUM’s Sociale Arbejde.

- Derfor er det også både meningsfuldt og givende at arbejde i butikken. Vi har allerede oplevet stor interesse og imødekommenhed i Haarby. Og vi har opbygget et godt team af frivillige, men vi kan altid bruge flere frivillige med hjertet på rette sted, som har lyst til at bruge nogle timer hver uge med at sortere varer, være handyman eller betjene kunder, forklarer Sanne H. Lomholt.

Genbrugsforretningen Genbrugt har etableret sig i lokaler på Butikstorvet i Haarby. Foto: Daniel Kofoed

Hvis man er interesseret i at give en hjælpende hånd, kan man kontakte butiksleder Bent Bruusgaard på mobil 2613 4718, og man kan i øvrigt læse mere på www.kfumsoc.dk/genbrugt

Det er muligt at aflevere tøj i butikken eller i Genbrugts container, der er placeret ved Superbrugsen i Haarby.


Butikkens overskud går til mennesker, som lever i underskud. Pengene vil hjælpe og støtte ensomme, hjemløse, psykisk sårbare, mennesker i misbrug og andre på kanten af samfundet

Genbrugskonsulent Sanne H. Lomholt, KFUM's Sociale Arbejde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Røde Kors samler ind

Lokalavisen Assens

Cirkus i byen

Annonce