Annonce
Lokalavisen Assens

Nu kan turisterne bare komme

Turismekonsulent Mariann Rabølle glæder sig til at byde gæsterne velkommen på turistbureauet i Tobaksgaarden i Assens. Turistbureauet, der er en del af Udvikling Assens, havde mandag sin først åbningsdag i den nye sæson, og der er jo nok værd at hejse flaget for. Foto: Søren Plovgaard
Turistbureauet i Assens åbnede i denne uge, og her står man godt rustet til at servicere danskerne de næste måneder.
Annonce

Assens: Turisme- og handelslivet i Assens hører tæt sammen, og begge parter er afhængige af hinanden.

Mandag åbnede turistbureauet i Tobaksgaarden i Assens, hvor Louise Skøtt-Christensen og Mariann Rabølle de næste måneder står klar til at servicere turisterne og svare på spørgsmål.

Alt peger på, at danskerne i år skal holde sommerferie i deres eget land, og hos Assens Turistbureau er man godt forberedt til at guide sommerens gæster godt igennem feriebesøget i Assens Kommunes mange kroge.

Turismekonsulent Mariann Rabølle fortæller, at mange af de mennesker, der aflægger turistkontoret et besøg, gerne vil ud at opleve naturen på den ene eller anden måde. Og der er et område, hvor Sydvestfyn står godt rustet.

- Men mange vil også gerne opleve byen, og her er byvandringerne stadig meget besøgte. Vi hører ofte fra turisterne, at de er imponerede over vores købstad og slet ikke havde regnet med, at den var så flot, forklarer Mariann Rabølle.

Annonce

Populære turistdestinationer

Turistbureauet har selv lavet et hæfte med et forslag til en byvandring i Assens, men turisterne kan også koble sig på de guidede historiske byvandringer, som Suzanne Hestbæk fra Historisk Selskab i mange år har stået i spidsen for. Og der er også flere turforslag for cyklister til kulturoplevelser rundt om i kommunen.

- Vi har både Helnæs, Bågø og Torø, som vi kan henvise til, og de er alle tre nogle meget populære destinationer. Og så er der også de mange forskellige museer, som jo har den fordel, at man forholdsvis hurtigt kan komme rundt i dem og ud i den friske luft igen. Og så er de også ret billige at besøge, siger Mariann Rabølle.

Skinnecykling er en anden populær aktivitet, som startede mandag i denne uge, og Mariann Rabølle nævner også Terrariet i Vissenbjerg, Fødevaremarked på Erholm, Fodboldgolf i Ebberup og Danmarks Fugle Zoo ved Nårup som sikre trækplastre for turister i alle aldre.

Assens Turistbureau holder åbent frem til og med uge 33 fra klokken 10 til klokken 16 på hverdage og fra klokken 10 til klokken 14 på lørdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce