Annonce
Lokalavisen Assens

Nu tager Hans selv fat: Vil arrangere stor musikfestival i Assens til sommer

Hans Hansen løber sjældent tør for idéer. Nu har han taget initiativ til en musikfestival på molen i Assens til sommer. Foto: Søren Plovgaard
Kendt makkerpar planlægger stor musikfestival på Nordre Mole i Assens lørdag den 17. juli.
Annonce

Assens: Han skal bruge en mobilscene, fire fadølsvogne, et par grillboder og nogle toiletvogne.

Lyder det som noget, der er taget ud af en film med Olsenbanden?

Det er det ikke. Det er Hans Hansen, der har fået en god idé.

Den evigt påhitsomme mand fra Aborg slår til igen. Sammen med sin faste makker Kenneth Tuelund Hansen er Hans Hansen gået i gang med at planlægge en stor musikfestival, der skal holdes på Nordre Mole i Assens lørdag den 17. juli.

Datoen er ikke tilfældigt valgt.

Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen har fem somre i træk været på landevejene for at samle penge ind til kritisk syge børn på Fyn. I uge 28 næste år tager parret på deres sjette gåtur sammen. Denne gang går turen til solskinsøen Bornholm.

- Da Kenneth og jeg i sommer kom hjem til Assens efter vores vandretur i Nordsjælland, stod der rekordmange mennesker og tog imod os på Torvet, hvor bandet "Mens vi venter" underholdt. Vi har snakket med mange, der har givet udtryk for, at de godt kunne tænke sig, at der var en fest i Assens om lørdagen som afslutning på vores vandretur. Mange efterlyser, at der sker lidt mere i byen om sommeren, fortæller Hans Hansen.

Annonce

Trækker på sponsornetværk

Han er allerede gået i gang med at sammensætte et musikprogram, men Hans Hansen understreger, at der endnu ikke er skrevet kontrakter med nogen af musiknavnene.

- Det er bands som for eksempel "En lille pose støj", "MC Einar" og "Humleridderne", som jeg arbejder på at få til Assens den 17. juli. Og så spiller vores faste band "Mens vi venter" selvfølgelig også på festivalen, røber Hans Hansen.


Det bliver helt anderledes denne gang. Ved Rock på Pladsen hæftede jeg selv for alle udgifterne. Denne gang føler Kenneth og jeg, at vi har et stort og godt netværk af sponsorer og andre gode folk, som vi kan trække på

Hans Hansen


Han har tidligere forsøgt sig med at at arrangere musikfestivalen Rock på Pladsen i Skovanlægget i Assens. Meningen med Rock på Pladsen var, at den skulle udfylde tomrummet efter Sommerrock, der havde kastet håndklædet i ringen et par år forinden. Men efter to år måtte Hans Hansen opgive projektet, og han stod tilbage med en større økonomisk lussing.

Den oplevelse har dog ikke skræmt Hans Hansen fra at forsøge med en ny musikfestival i byen.

- Det bliver helt anderledes denne gang. Ved Rock på Pladsen hæftede jeg selv for alle udgifterne. Denne gang føler Kenneth og jeg, at vi har et stort og godt netværk af sponsorer og andre gode folk, som vi kan trække på, så det skal nok gå, siger Hans Hansen.

Det er meningen, at der skal tages entré til musikfestivalen på kalkmolen til sommer, men Hans Hansen understreger, at det endnu er for tidligt at melde billetprisen ud.

- Men det bliver ikke dyrere, end alle kan være med, tilføjer Hans Hansen, der som et af de første skridt i planlægningen nu skal i gang med at indhente alle de nødvendige tilladelser hos myndighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce