Annonce
Lokalavisen Assens

Ny filialdirektør i Flemløse

Mogens Hønnerup Nielsen er ny filialdirektør i Rise Flemløse Sparekasse i Flemløse. Pr-foto
53-årige Mogens Hønnerup Nielsen er tiltrådt son filialdirektør i Rise Flemløse Sparekasse i Flemløse.
Annonce

Flemløse: Rise Flemløse Sparekasse har fået ny filialdirektør.

Det er 53-årige Mogens Hønnerup Nielsen, der 1. maj tiltrådte stilling i sparekassen i Flemløse. Han afløser Morten Aagaard, der fortsætter i Rise Flemløse Sparekasse i et nyt job i produktionsafdelingen i Svendborg.

Rise Flemløse Sparekasse har brugt lang tid på at finde den helt rigtige person til jobbet i som filialdirektør Flemløse, og at Mogens Hønnerup Nielsen er valgt ud fra sin solide baggrund og personlighed, som man har vurderet passer godt til sparekassens formål og identitet.

Mogens Hønnerup Nielsen kommer til Rise Flemløse Sparekasses filial i Flemløse med flere end 20 års erfaring fra banksektoren i bagagen. Han har blandt andet en fortid som afdelingsdirektør i Bank Nordik i Odense og i Alm. Brand Bank i Odense. De sidste to år har Mogens Hønnerup dog for første gang i sin karriere været beskæftiget uden for bankbranchen.

Han bor i Søhus og er udlært i Egnsbank Fyn i Odense i 1986.

- Jeg har glædet sig til at komme i gang med de nye udfordringer og finder det tiltalende, at sparekassen ønsker at komme tættere på eksisterende og nye kunder med det formål at få skabt større værdi og målrettet rådgivning for den enkelte, siger Mogens Hønnerup Nielsen og tilføjer, at han går ydmygt til værks med bevidstheden om, at gode relationer skabes ved samarbejde, værdiskabelse, tillid og interesse for den enkelte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce