Annonce
Lokalavisen Assens

Ny forpagter i golfrestaurant: Camilla fra Rødovre er vild med Barløse

Camilla Harvard tiltrådte i maj som ny forpagter af Tee Time Café & Restaurant i Barløse. Hun er udlært kok i København og pendler et par gange om ugen mellem bopælen i Rødovre og Barløseborg Golfklub. Foto: Søren Plovgaard
52-årige Camilla Harvard pendler et par gange om ugen mellem Rødovre og Barløse for at passe sit nye job som forpagter af Tee Time Café & Restaurant ved Barløseborg Golfbane.
Annonce

Barløse: Camilla Harvard er ny forpagter af Tee Time Café & Restaurant ved Barløseborg Golfklub på Skovvangsvej i Barløse. Hun bliver den ottende forpagter i rækken, siden restaurationen åbnede for 13 år siden.

52-årige Camilla Harvard glæder sig til opgaven og til at lære egnen og gæsterne endnu bedre at kende.

- Jeg forelskede mig i stedet med det samme, og jeg har skam tænkt mig at blive her mange år endnu, understreger Camilla Harvard, der bor i Rødovre sammen med sin mand Jacob og en datter.

Datteren begynder i 9. klasse efter sommerferien, så i hvert fald det første års tid vil Camilla Harvard pendle frem og tilbage på arbejde.

- Jeg pendler vel tre-fire gange om ugen. Så pakker jeg en taske, kører hjemmefra tidligt om morgen og booker mig så ind på et værelse på Barløseborg i et par dage, fortæller Camilla Harvard.

Hun kommer til Barløse fra en lignende stilling hos Hornbæk Golfklub. Samarbejdet ophørte først på året, og Camilla Harvard benyttede foråret til at kigge på stillingsannoncer.

Camilla Harvard er vokset op på Vesterbro i København. Nu glæder hun sig at komme til at kende lidt mere til det vestfynske område. Hun kommer til Tee Time Café og restaurant fra en lignende stilling i Hornbæk Golfklub. Foto: Søren Plovgaard

En time efter, hun havde mailet sin ansøgning, fik hun besked på, at hun skulle til en samtale. Og efter yderligere en samtale var forpagterstillingen hendes.

Foruden køkkendelen omfatter forpagtningen også seks dobbeltværelser på ejendommens første sal.

Annonce

Udlært på Den Gyldne Fortun

Camilla Harvard blev udlært kok på Den Gyldne Fortun i København i 1988. Siden har hun haft job på blandt andet Divan 2 i Tivoli, Nokken, Søllerød Kro, Det Kongelige Teater samt på fire ambassader i København.

- Jeg synes, jeg er kommet godt i gang her i Barløse, og folk har taget godt imod mig, siger hun.

Camilla Harvard lægger ikke op til de helst store kulinariske omvæltninger i Tee Time Café & Restaurant.

Camilla Harvard skænker gerne et glas Vestfyen-fadøl for gæsterne i en Tee Time Café og Restaurant, der er omdrejningspunkt for mange af golfbanens gæster. Foto: Søren Plovgaard

- I golfklubberne serveres der stort set det samme over hele landet. Det skal være det lidt hurtige mad som clubsandwiches og burgere. Men det kan godt være, at jeg med tiden vil prøve at indføre lidt mere "københavnsk mad", men nu skal jeg lige lære gæsterne lidt bedre at kende først, siger Camilla Harvard, der på sigt også gerne vil satse på mad ud af huset.

Hun kunne også godt tænke sig at forny restaurationslokalerne en smule.


Jeg forelskede mig i stedet med det samme, og jeg har skam tænkt mig at blive her mange år endnu

Camilla Harvard


- Man kan godt blive en smule fikseret af den gennemgående grønne farve i lokalerne. Man kan godt gøre lokalerne lidt mere moderne, samtidig med at man bibeholder den oprindelige gamle stil, mener Camilla Harvard.

Hun spiller ikke selv golf.

- Hvis jeg gik ud på en golfbane, ville det nok blive i bedste tegneseriestil, hvor bolden blev liggende tilbage, griner Camilla Harvard.

Tee Time Café & Restaurant holder åbent fra klokken 12 og klokken 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce