Annonce
Lokalavisen Assens

Ny genbrugsbutik åbner i Haarby

KFUM’s Sociale Arbejde åbner efter sommerferien en ny moderne genbrugsbutik på Butikstorvet i Algade 53 i Haarby.
KFUM's Sociale Arbejde har lejet sig ind i forretningslokaler på Butikstorvet.
Annonce

Haarby: KFUM’s Sociale Arbejde åbner efter sommerferien en ny moderne genbrugsbutik på Butikstorvet i Algade 53 i Haarby.

Butikken er en del af konceptet ”Genbrugt”, som er genbrugsbutikker i moderne og rustikt look, der sælger tøj, bøger, accessories, nips, spil, legetøj, små møbler og meget mere. Butikken efterlyser allerede ny frivillige hænder.

- Butikkens overskud vil gå til mennesker, som lever i underskud. Pengene går til at hjælpe og støtte ensomme, hjemløse, psykisk sårbare, mennesker i misbrug og andre mennesker på kanten af samfundet. Så det giver rigtig god mening at være frivillig i butikken, siger genbrugskonsulent Sanne H. Lomholt fra KFUM’s Sociale Arbejde og tilføjer:

- Vi vælger at åbne butik i Haarby, fordi her er et aktivt lokalsamfund med et rigt butiksliv og et fint torv og centrum.

Forretningslokalerne i Algade 53 har tidligere været benyttet til blandt andet bank, og senest har hvidevareservicefirmaet Aktiv holdt til på stedet.

Annonce

Frivillige med hjertet på rette sted

Genbrugt efterlyser frivillige med hjertet på rette sted, som har lyst til at bruge nogle timer hver uge som butiksleder, med at sortere varer, være handyman eller betjene kunder.

KFUM’s Sociale Arbejde er en af Danmarks største sociale diakonale organisationer med over 160 institutioner og sociale tilbud, bl.a. sociale caféer og væresteder, bosteder for hjemløse, døgninstitutioner for unge, misbrugsbehandling, daginstitutioner og genbrugsbutikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce