Annonce
Lokalavisen Assens

Ny TV-serie filmes i Assens Arrest

Jonathan Harboe får instrukser, inden han skal skyde scener til rollen som Zabi i Assens Arrest. Foto: Frederik Steen Nordhagen
TV 2 Zulu satser stort på den nye dramaserie "Grow". Enkelte scener optages i Assens Arrest.
Annonce

Assens: Mandag var der proppet med lastbiler, busser og kamera- og lysudstyr foran arresten i Assens.

Arresten skulle agere kulisse for de scener, der skulle optages til TV 2 Zulus nye satsning "Grow", som får 700.000 kroner i støtte fra FilmFyn

Seriens omdrejningspunkt er den nyuddannede børsmægler Adam (Andreas Jessen), som sætter sig for at danne danmarks største narkokartel. Han støder dog på problemer i form af politi, Justitsministeriet, rockere, indvandrerbander og sin egen bror (Sebastian Jessen), som arbejder i politiets antinarkotika-tjeneste.

Den er instrueret af brødrene Misam, Mehdi og Milad Avaz, som også står bag den biografaktuelle spillefilm "Kollision". De har desuden haft en del amerikanere på produktionsholdet.

På rollelisten er kendte danske skuespillerpersonligheder som Lars Mikkelsen, Jonathan Harboe (Sjit Happens) og Laura Drasbæk (Pusher og Lærkevej). Det er desuden første gang, de to brødre Andreas (Mercur og Valhalla) og Sebastian Jessen (Herrens Veje) skal spille over for hinanden på skærmen.

Det meste af serien foregår i Nordsjælland, men fængselscenerne foregår blandt andet i Assens Arrest. Her skulle scener med Jonathan Harboe i rollen som Zabi optages.

Jonathan Harboe beskriver sin del, som en sidehistorie til hovedplottet, hvor dansk-colombianeren Zabi bliver rodet ud i noget kriminalitet, som tager ham forbi fængsler i Columbia og Danmark. Det vender hans liv fuldstændig på hovedet.

TV-serien har premiere til foråret på TV 2 Zulu og TV 2 Play.
Arresten i Assens har været lukket siden juni 2014, men sidste år blev den anvendt til optagelser til den danske spillefilm "De frivillige" med Anders Matthesen, Søren Malling og Jacob Lohmann i hovedrollerne.

Arresten i Assens er opført i midten af 1960'erne. Den lukkede i 2014, men er nu for andet gang blevet brugt til filmoptagelser. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce