Annonce
Lokalavisen Assens

Ny udvikling i coronasmitten: Peter Willemoesskolen gennemfører mandag en delvis nedlukning af skolen

Der er konstateret yderligere tilfælde af elever, der er smittet med corona på Peter Willemoesskolen i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Alle skolens elever fra 0. til 3. klasse skal blive hjemme i den kommende uge.

Assens: I sidste uge sendte Peter Willemoesskolen i Assens en af sine 4. klasser hjem, efter en af klassens elever var blevet testet positiv for corona.

Nu har situationen på skolen udviklet sig, idet flere elever nu er blevet testet positive.

Det oplyser skoleleder Thomas Pedersen fra Peter Willemoesskolen søndag eftermiddag i en skrivelse til forældrene.

Annonce

Derfor har skolen i samråd med Assens Kommunes krisestyringsgruppe og Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet at gennemføre en delvis nedlukning af skolen. Det betyder, at skolens elever fra 0. til 3. klasse sendes hjem med virkning fra mandag den 19. april og resten af ugen. Også Peter Willemoesskolens skolefritidsordning lukker ned.

I skrivelsen hedder det blandt andet:

"Alle elever og personaler (personaler fra disse årgange) skal testes tirsdag den 20. april samt torsdag den 22. april. Eleverne kan - når de kan fremvise to negative test - vende tilbage til skolen, hvilket forventes at blive mandag i uge 17. Søskende til elever i indskolingen skal ligeledes blive hjemme og også testes tirsdag den 20. april samt torsdag den 22. april. For søskende gælder det ligeledes, at de skal kunne fremlægge to negative test, førend de kan vende tilbage i skole."

Mulighed for nødpasning

Undervisningspersonalet på skolen vil mandag vurdere, hvordan hjemmeundervisningen af eleverne kan gennemføres. Skolen er udfordret af, at eleverne ikke har deres computere med hjem fra skolen.

Forældre, der varetager en kritisk funktion i samfundet, kan henvende sig til skoleleder Thomas Pedersen, hvis de har behov for nødpasning.

Han kan kontaktes på telefon 20 80 23 75.

Det er besluttet af gennemføre en delvis nedlukning af Peter Willemoesskolen fra mandag den 19. april og ugen ud. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Tyv klatrede op ad lygtepæl i kolonihave: - Det må være ærgerligt at aflevere en Mors Dag-gave, der er stjålet ...

Lokalavisen Assens

93-årige 'Mor Karen' blev overrasket med stor buket på Mors Dag: - Hun er mor til syv, bedstemor til 18 og oldemor til 21

Lokalavisen Assens

Heidi var tæt på at gå ned med stress igen: Nu vil hun hjælpe tidligere stressramte med at tage styringen i eget liv

Annonce