Annonce
Lokalavisen Assens

Ny vært på thailandsk Assens-restaurant

Pramern Phayomhom overtog 1. august den thailandske restaurant i Østergade 13 i Assens. Den hedder nu Master Chef Thai Food Assens. Foto: Søren Plovgaard
Den 58-årige chefkok Pramern Phayomhom har overtaget det thailandske spisested i Østergade 13 i Assens.
Annonce

Assens: Den thailandske restaurant i Østergade 13 i Assens har levet en lidt omtumlet tilværelse, siden ægteparret Phichayapha og Steen Darum for halvandet år siden solgte deres livsværk Pet Pet Thai til ægteparret Wilawun Tandberg og Hans Erik Sørensen, der ved overtagelsen straks ændrede restaurantens navn til Thai Food Assens.

Senest har restauranten hen over foråret og sommeren været drevet under navnet Mor Fyn Thaifood Assens - og nu har det lille spisested igen skiftet værtskab.

Master Chef Thai Food Assens har ikke færre end 40 retter på menukortet. Her er et udpluk af dem. Privatfoto

Det er thailandskfødte Pramern Phayomhom, der siden 1. august har stået i køkkenet i restauranten. Han er 58 år og kom til Danmark for 25 år siden. Nu er Pramern Phayomhom flyttet til Assens fra Frederiksværk, men han ejer stadig den thailandske restaurant Rossokunt Thai Cuisine i nordsjællandske Vedbæk.

- Jeg har overtaget restauranten her i Assens efter min lillesøster, fortæller Pramern Phayomhom, der har døbt spisestedet om til Master Chef Thai Food Assens.

Annonce

Flere køber take away

Restauranten, der har 20 pladser, satser både på spisende gæster og take away-publikummet.

Menukortet er omfattende og består af både forretter, supper, hovedretter og specialretter. Forretterne ligger typisk på 59 kroner, mens hoved-og specialretter koster mellem 109 og 119 kroner og i øvrigt fås i både mild, medium og den stærke thai-smagsstyrke.

Pramern Phayomhom er en erfaren kok og master chef. Her står han som nummer fem fra venstre i bagerste række på det vindende hold under konkurrencen Thailand Ultimate Chef Challenge, som han for to år siden deltog i sit hjemland. Privatfoto

- Vi har haft travlt i august, og tilgangen af kunder, der køber take away-mad er stigende, fortæller Pramern Phayomhom.

Master Chef Thai Food Assens holder åbent alle ugens dage fra klokken 15 til klokken 21.

Pramern Phayomhom glæder sig til at tage fat på livet som restauratør i Assens. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce