Annonce
Lokalavisen Assens

Ny vaskehal i Vissenbjerg åbner snart

Den nye vaskehal på Højmarken i Vissenbjerg, som Lones Bilvask opfører. Foto: Søren Plovgaard
Lones Bilvask er ved at opføre en bilvaskehal på Højmarken i Vissenbjerg. Den forventes at åbne om et par uger.
Annonce

Vissenbjerg: Den første blev opført på Ørkebyvej i Otterup for 10 år siden. Senere kom der også en i Kerteminde og i Tietgenbyen øst for Odense. Og nu står der også snart en vaskehal klar midt i industrikvarteret i Vissenbjerg.

Firmaet Lones Bilvask fra Otterup har siden efteråret været i gang med at opføre en ny vaskehal på Højmarken 25 i Vissenbjerg. Her har virksomheden CO Murer- og Entreprenør haft adresse i 20 år, og indehaver Claus Olsen fortæller, at man blandt andet satser på erhvervskunder i den nye vaskehal.

- Vaskehallen kan tage biler helt op til en højde af 2,90 meter, og den klarer alle køretøjer lige fra den lille Morris Mascot til de større handicapbusser, siger Claus Olsen, der er gift med Lone Olsen fra Lones Bilvask.

Selve bygningen, der rummer vaskehallen, er 15 meter lang, mens vaskelinjen er på 12 meter. Vaskehallen er desuden lavet med gennemkørsel, så der er nem adgang til og fra hallen.

- Vi har lagt vægt på, at der er godt med plads omkring vaskehallen, og at kunderne også tilbydes støvsugning. Det er de to ydelser, vi mener kunderne lægger størst vægt på, siger Claus Olsen

Håndværkerne er i disse uger ved at lægge sidste hånd på byggeriet, og Claus Olsen forventer, at vaskehallen kan tages i brug i slutningen af marts.

Kunderne får mulighed for at vælge mellem seks vaskeprogrammer. Den billigste vask kommer til at koste 50 kroner.

Der findes i forvejen en bilvask ved tankstationen F24 i Vissenbjerg.

Vaskehallen klarer alle køretøjer lige fra den lille Morris Mascot til de større handicapbusser.

Claus Olsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce