Annonce
Lokalavisen Assens

Nye luksushytter klar på CampOne Assens Strand

De fire hotelhytter vil være klar til brug omkring 1. juli. To uger senere kan CampOne Assens Strand også tilbyde overnatning i fire nye luksushytter med spa-bad. Privatfoto
Campingpladsen CampOne i Assens udvider i øjeblikket med 39 pladser og otte nye hytter. De første fire hotelhytter blev monteret i sidste uge, og snart ankommer der også fire nye luksuspladser til campingpladsen.
Annonce

Assens: Campingpladsen CampOne Assens Strand fik i sidste uge monteret fire nye hotelhytter på pladsen på Næs i Assens.

Hytterne er som standard indrettet til to personer, men hytterne har mulighed for at rumme det dobbelte antal.

Hotelhytterne er de første af i alt otte nye hytter, som CampOne etablerer på campingpladsen.

I midten af juli forventer CampOne også at kunne tage fire helt nye luksushytter i brug.

- Luksushytterne kan der bor seks personer i, og de bliver desuden med spabad, fortæller Christian Skytte Blaabjerg, der sammen med Louise Blaabjerg driver campingpladsen.

Projhektet med de nye hytter er ikke det eneste, der for øjeblikket er i gang på CampOne Assens Strand.

De fire nye hytter ankom i sidste uge til CampOne på en blokvogn. Privatfoto

- Vi er også for tiden i gang med at udvide med 39 luksuspladser med vand og afløb på et areal ud mod stranden. Udvidelsen skulle have været klar allerede for fire år siden, men blev forsinket af Camp Ones retsag med Assens Kommune.

- Campingvognene bliver større og større, og tit er både børn, forældre og bedsteforældre med i vognene, når de tager på campingferie, forklarer Christian Skytte Blaabjerg om behovet for flere og større pladser.

Annonce

De første tyskere er kommet

CampOne har ikke været upåvirkede af de seneste måneders covid-19-situation.

- Når man har bestilt otte hytter og planlagt at etablere 39 nye pladser og så får sådan et coronachok, så ryger man jo lige lidt tilbage i stolen, men det er vi heldigvis kommet godt efter, og vi ved også, at mange danskere skal holde ferie herhjemme i år, siger Christian Skytte Blaabjerg.

En af de fire hotelhytter monteres på CampOne Assens Strand, hvor man ser forventligsfuldt frem til den kommende sæson, hvor mange danskere i år holder ferie i deres eget land. Privatfoto

I sidste uge meldte de første tyske campister deres ankomst på CampOne Assens Strand, og Christian Skytte Blaabjerg fortæller, at belægningen på hverdage nu er på 85 procent, men stort set alt er optaget på campingpladsen i weekenden.

CampOne er desuden i gang med at lave en helt ny matrialegård, og står receptionen for at skulle males i det karakteristiske sorte og hvide look, der kendetegner de øverige CampOne-pladser i Bøjden, Grenen Skagen, Holbæk Fjord og Ajstrup Strand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce