Annonce
Lokalavisen Assens

Nye optagelser: Karsten og Allan på knallerttur med Peter Ingemann

Karsten Larsen mødte sit idol Peter Ingemann i Østergade i Assens, og senere på dagen fik han lov at køre en knallerttur med den kendte tv-vært. Privatfoto
Tv-værten Peter Ingemann huserer for tiden på Assens-egnen for at lave optagelser til en ny udsendelsesrække.
Annonce

Helnæs/Snave: Den kendte tv-vært Peter Ingemann har sat kurs mod de sydvestfynske landeveje på sin orangefarvede Puch Monza 50-knallert.

Peter Ingemann er blevet kendt for sine udsendelser, hvor han kører Danmark tyndt på sin knallert og udforsker mindre kendte hjørner af landet.

Mandag bød på optagelser hos blandt andet Strøjer Tegl ved Turup, og tirsdag var filmcrewet forbi både Helnæs og Snave, inden knallertturen fortsatte mod Faaborg.

På en del af dagens tur havde Peter Ingemann selskab af brødrene Karsten og Allan Larsen fra Ebberup. De stillede begge op med en Puch Maxi.

Karsten Larsen fortæller, at han er stor fan af Peter Ingemann og hans programmer på DR, og at han helt tilfældig mødte sit idol i Assens tirsdag formiddag.

- Jeg fik et billede med Peter Ingemann i Assens og hørte, at de skulle til Helnæs. Min bror Allan og jeg skulle rode med knallert i dag, så vi kørte en tur til Helnæs Fyr, og på vej tilbage var Peter Ingemann ved Helnæs Mølle. Så blev vi inviteret til at køre med tilbage mod Ebberup, fortæller Karsten Larsen.

Ingemann på sin Puch Monza flankeret af brødrene Allan (tv) og Karsten Larsen fra Ebberup. Privatfoto
Puch Maxierne foran Helnæs Mølle, hvor nogle af optagelserne fandt sted. Privatfoto
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce