Annonce
Lokalavisen Assens

Nyt værtspar med spændende planer for Aa Strand Camping

Anette og Jens Reimer overtog Aa Strand Camping sidste år. Lige nu sner det, men til påske åbner de for deres anden sæson efter et år, hvor de har brugt tiden på at føre campingpladsen up to date. Nu har værtsparret søgt om midler til at opføre to luksusferiehytter på campingpladsen. Foto: Søren Plovgaard
Anette og Jens Reimer overtog sidste år værtsskabet på Aa Strand Camping. De har søgt LAG-midler til at opføre to luksusferiehytter og har indgået et samarbejde med det nærliggende Denmark Fishing & Outdoor Lodge.
Annonce

Aa: Sneen daler ned foran Aa Strand Camping, og det kan være svært at forestille sig, at campingpladsen åbner for den nye sæson om ganske få uger.

Men for Anette og Jens Reimer er nedtællingen til den kommende sæson forlængst gået i gang.

De overtog Aa Strand Camping 1. januar sidste år, og indtil nu er de gået ret stille om ejerskiftet. Coronaen kom i vejen for en planlagt overtagelsesreception i foråret sidste år, men nu er parret klar til at fortælle om deres planer med campingpladsen, der er smukt beliggende ved Helnæsbugten og Lillebælt.

De mange forhold omkring coronaen udfordrede også parret ved åbningen af campingpladsen i marts sidste år.

- Vi vidste ikke om vi turde åbne for pladsen, men så endte det med, at vi åbnede for vores fastliggere, der så skulle bruge deres egne vogne i stedet for fællesrummene. Så det var jo en lidt underlig start, fortæller Anette og Jens Reimer, der er flyttet ind i villaen ved siden af campingpladsen.

Det hele endte dog med, at Aa Strand Camping havde en supergod sæson med stor søgning og flot belægning på pladsen, og nu ser det nye værtspar frem til åbningen den 27. marts af deres anden sæson med en god fornemmelse i maven.

- Vi startede med at sætte den ene ferielejlighed i stand, og nu er vi ved at renovere den anden, siger Jens Reimer, der efter overtagelsen af Aa Strand Camping har beholdt sit job som tømrer hos Vestfyns Tømrerforretning i Assens.

Annonce

Samarbejde

Lige nu findes der seks udlejningshytter på pladsen - alle uden toilet. Det vil Jens og Anette Reimer gerne have ændret på, og derfor har de søgt udviklingsmidler fra foreningen LAG-MANK, der i særlig grad støtter projekter, som sikrer synergiskabende aktiviteter inden for blandt andet turismebranchen.

Der er tale om et formelt samarbejde mellem Aa Strand Camping og den nye Denmark Fishing & Outdoor Lodge, som ejeren Omar Gade i øjeblikket er ved at opføre på Aa Strandvej få hundrede meter fra campingpladsen.

Denmark Fishing & Outdoor Lodge og Aa Strand Camping kan være med til at udvide aktivitetsniveauet og hinandens turistsæsoner.

- Omar får seks værelser i lodgen, og lystfiskersæsonen ligger i foråret og efteråret, mens vi har mest tryk på om sommeren. Derfor har vi søgt om midler til at opføre to isolerede luksusferiehytter med havudsigt, som Denmark Fishing & Outdoor Lodge så har mulighed for at leje udenfor vores højsæson, fortæller Jens Reimer.

- Vi ser fisketuristerne som den primære målgruppe, men vandsportsentusiaster som kitesurfere og kajakroere finder også området meget attraktivt, så vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en investering, begge parter får stor gavn af, siger Jens Reimer.

Annonce

Unik beliggenhed

Anette og Jens Reimer går ikke op i, hvor mange stjerner Aa Strand Camping har, og det gør de ikke af den simple årsag, at Campingrådet, der uddelte stjerner til de danske campingpladser, ikke længere eksisterer.

Aa Strand Camping er medlem af organisationen Små Pladser, der især henvender sig til campister, som foretrækker ro, nærvær og tryghed på de cirka 150 pladser, der kan benyttes af campingvogne, autocampere og telte.

Parret hæfter sig i stedet ved campingpladsens unikke beliggenhed i bunden af Helnæsbugten og adgangen til egnens natur, der er et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture.

Ejer Jens Reimer peger på det sted, hvor Aa Strand Camping vil opføre to kvalitetshytter. Foto: Søren Plovgaard

- Vi vil gerne slå på naturen og roen omkring pladsen, og vi ved, at området er meget søgt af lystfiskere, siger Jens Reimer.

Anette Reimer har planer om at lave et såkaldt høhotel på campingpladsen. Det vil give gæsterne mulighed for at tage deres heste med, mens de selv overnatter på pladsen.

- Det er noget, flere har spurgt efter, så vi tror, at der godt kan være et marked for det, siger Anette Reimer, der samtidig understreger, at høhotellet foreløbig kun er på idéstadiet.


Vi ser fisketuristerne som den primære målgruppe, men vandsportsentusiaster som kitesurfere og kajakroere finder også området meget attraktivt, så vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en investering, begge parter får stor gavn af

Jens Reimer, Aa Strand Camping
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce