Annonce
Lokalavisen Assens

Ove takker af efter mere end 23 år

Overfartsleder på Baagøfærgen Ove Jensen går på pension. Foto: Martin Kloster
Overfartslederen på Baagøfærgen er stoppet med at sejle for at gå på pension.
Annonce

Assens/Bågø: Han er klar i hovedet til sin pension.

66-årige Ove Jensen, der har været overfartsleder på Baagøfærgen siden oktober 1996, går på pension og skal til at hellige sig bl.a. golfspillet i Barløseborg Golf. Her har har spillet i et par år.

- Jeg vil tro, jeg er en af dem, der kender skibet bedst. Jeg ved, hvor det skal have et spark, hvis det ikke virker, sagde Ove Jensen om færgen i en artikel i Fyens Stiftstidende i fredags. Han stoppede med at sejle i søndags, men har lige lidt papirarbejde til lands inden han stopper helt.

Ove Jensen har ikke tal på, hvor mange gange han har sejlet den samme rute dag efter dag, uge efter uge og tilmed år efter år. Men det er mange.

Ove Jensen bor i Assens, og når han kom ind med færgen, var der tid til at gå hjem og holde pause inden næste tur. Han er gift og har to voksne drenge, den ene er også i skibsbranchen.

Annonce

Reception i vente

Ove Jensen har godt kunnet lide friheden i at være sin egen chef. Det handler om, han agerer på egen hånd og træffer sine egne beslutninger.

- Af en eller anden årsag, da jeg var 17 år, fandt jeg ud af, at jeg ville til søs og prøve det, fortalte landmandssønnen fra Ribe-egnen i artiklen i Fyens Stiftstidende.

Fredag 14. februar holder Ove Jensen grundet sin pension reception i Assens Marineforenings lokaler. Det er klokken 13-16.

En anden af de ansatte, Niels Mogensen, oplyser at han stopper senest 31. maj.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce