Annonce
Lokalavisen Assens

Overmarksgården er gået på pengejagt

Overmarksgårdens to pædagoger Lene Krogsøe (tv) og Camilla Kofoed har sat deres kræfter ind på at samle penge sammen til forbedringer af institutionens dyrehold. De har det daglige ansvare for gårdens dyr og brænder for at bevare dyreholdet, som er en del af det daglige pædagogiske arbejde med institutionens børn. Privatfoto
To af institutionens pædagoger bruger deres fritid på at samle penge ind til forbedringer af Overmarksgårdens dyrefold, der har kendt til bedre dage.
Annonce

Tommerup: Institutionen Overmarksgården i Tommerup rundede i 2019 sine første 25 år i flot stil. Men tiden er ikke gået helt upåagtet hen for Overmarksgårdens børnehave og vuggestue på Skovstrupvej.

Overmarksgårdens dyrefold har kendt til bedre tider, og nu har to af institutionens pædagoger sat sig som mål at skaffe penge til nogle tiltrængte forbedringer i og omkring folden.

- Vi er gået i gang med at samle penge ind til en fuldstændig renovering af foldene, og det er dyrt. Men vi elsker vores dyrehold. Det er vores hjertebarn, fortæller Camilla Kofoed, pædagog på Overmarksgården.

Sammen med pædagog Lene Krogsøe har hun nu i sin fritid sat gang i flere tiltag, der skal skaffe de nødvendige midler. Camilla Kofoed og Lene Krogsøe anslår, at det er nødvendigt at skaffe 20.000 kroner, og derfor appellerer de også til, at lokalbefolkningen vil bakke om og støtte deres projekt, der i første omgang handler om af få etableret et nyt hegn rundt om dyrefolden.

Vi er gået i gang med at samle penge ind til en fuldstændig renovering af foldene, og det er dyrt. Men vi elsker vores dyrehold. Det er vores hjertebarn.

Camilla Kofoed, pædagog på Overmarksgården

Annonce

Tre tiltag

Der er foreløbig planlagt tre arrangementer hen over vinteren og foråret.

Det første finder sted søndag den 19. januar klokken 10, hvor Overmarksgården inviterer alle interesserede til Vintermarch. Der er planlagt en strækning på cirka 4,5 kilometer i lokalområdet, så alle - også dem med barne- og klapvogne - har mulighed for at gå med på strækningen. Det koster 40 kroner at deltage.

Tirsdag den 18. februar holder Overmarksgården et sponsorbankospil med start klokken 18.30. Også her er alle velkomne til at deltage, og Lene Krogsøe og Camilla Kofoed lover, at der er plads til alle i Overmarksgården.

Lørdag den 4. april står der bagagerumssalg på programmet fra klokken 10 til klokken 12. Her har alle mulighed for at pakke bilen med ting og sager og sælge det. Det koster 50 kroner for en plads på markedet, og interesserede skal henvende sig til Overmarksgården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce