Annonce
Lokalavisen Assens

Pårørendeforening søger svar

Annonce

Bedre Psykiatris lokalafdeling i Assens/Faaborg-Midtfyn efterlyser svar på, hvordan foreningen bedst muligt kan støtte pårørende i deres daglige kamp for deres kære, som er ramt af psykisk sygdom, og samtidig sætte fokus på at være pårørende.

"Vi har forsøgt at starte pårørendecafeer og -grupper op i Glamsbjerg Aktivcenter uden den store tilslutning, så der må noget andet til, for at gøre opmærksom på, at det er muligt at finde et fællesskab med ligestillede, eller tager vi fejl? Altså kort sagt, hvilke behov har man som pårørende, og hvad kan vi som forening bidrage med", skriver formand Lene Møller Nielsen i et indlæg til Lokalavisen Assens.

Lokalforeningen prøver nu igen at invitere til et cafemøde i Glamsbjerg Aktivcenter den 3. september, den 7. oktober og den 5. november klokken 19-21. Der serveres kaffe og kage, om man må deltage uanset om man er medlem af Bedre Psykiatri eller ej.

Bedre Psykiatri har pt. en gruppe i Aarup Bredgade 5, som mødes den første tirsdag i måneden 19-21, og en gruppe i Fåborg Færgevej 2, som mødes den første mandag i måneden 19-21.

Mere information kan fås hos Lene Møller Nielsen på tlf. 50661315.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Lokalavisen Assens

Se fanbrevet til brygmesteren i Assens: - Efter en halv porter begynder jeg at nynne - efter en hel er verden smukkere...

Annonce