Annonce
Lokalavisen Assens

Planer om rekreativt område i Saltofte

Saltofte Borgerforening har fået lov til at leje et område bag ved landsbyens gadekær. Foto: Søren Plovgaard

Saltofte: Et udendørsareal med gynger, sandkasse og en multibane med mål, hvor der også kan spilles andre spil som kongespil, petanq og kroket, samt udendørs fitness redskaber.

Sådan lyder planerne for et område ved gadekæret i Saltofte, som den lokale borgerforening har fået lov at leje.

Det fremgår at de seneste nyhedsbrev fra Saltofte Borgerforening.

Arealet er på 0,8 hektar, og lejemålet gælder for 10 år.

Nu skal borgerforeningen i gang med at udfærdige en skitse over, hvordan man kan placere det i enkelte redskaber på området

"Vi forestiller os, at marken er delt op i sektioner med et sansehjørne og en stillebænk. Og noget andet i en anden del. Vi skal have insekthoteller, insektvolde, eventuelt et bistade, borde og bænke, en shelter, grillplads, bålsted og bålhytte. Træer, frugttræer, frugtbuske, prydbuske, masser af blomster, stauder, krydderurter, grøntsager, græsfrø, oplyses det.

Saltofte Borgerforening er nu gået i gang med at regne på udgifterne til de mange ønsker. Det er meningen, at finansieringen skal komme via fondsansøgninger, og der skal desuden laves et budget for arealet, der også skal være tilgængeligt for turister og andre, der ikke bor i nærområdet.

Saltofte Borgerforening håber, at foreningens medlemmer vil støtte op om det nye projekt og også gerne komme med gode idéer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Veteranhjem i Jordløse svarer på kritik: - Vi giver meget gerne en kop kaffe til alle, som har lyst til at komme på besøg

Annonce