Annonce
Lokalavisen Assens

Røverkøb: Susie og Louise vil støtte byfest med ny plakat

Louise Hansen og Sussie Elkjær har lavet en plakat, som skal støtte Vissenbjerg Røverfest. På plakaten ser du blandt andet Vissenbjerg Idræts og Kulturcenter fra samme vinkel som dette billede er taget. Foto: Lærke Bjørn Bang
For at støtte årets røverfest, som gennemføres i reduceret udgave, har Sussie Elkjær og Louise Hansen sat en plakat til salg, som viser "det ægte Vissenbjerg".

Vissenbjerg: Røverfesten gennemføres i år, men i en reduceret udgave uden kræmmermarked, damefrokost og tivoli. Det kan gøre det vanskeligere at skaffe sponsorkroner, men Susie Elkjær og Louise Hansen har fået en lys idé.

Sammen har ildsjælen og portrættegneren udviklet en Vissenbjerg-plakat, som er inspireret af de "byplakater", der er meget oppe i tiden lige nu.

- Jeg synes, der mangler nogle af de rigtige seværdigheder, hvor vi, der er født og opvokset her kan sige "Dét er Vissenbjerg", siger Sussie Elkjær, som derfor spurgte Louise Hansen, om hun ville hjælpe.

Annonce

- Louise er suverænt god, og hun var straks med på idéen, siger Sussie Elkjær.

Røverfesten er ifølge de to kvinder den tid på året, som både borgere i Vissenbjerg og unge, der er flytter fra byen, men kommer tilbage for at deltage i festlighederne, ser frem til.

- Det er flere generationer, der er med. Det starter med banko, og så er der optoget, tivoli, koncerter og kræmmermarkedet. Det er hele byen, der er på gaden, siger Louise Hansen.

Støtter idrætsliv

Allan Nielsen, formand for Vissenbjerg Røverfest, er glad for de to kvinders initiativ og de støttekroner, han håber, det vil give.

- Vi tror, at folk er sultne efter, at der skal ske et eller andet. Vi skal selvfølgelig heller ikke være blege for at sige, at vi gerne vil støtte vores idrætsliv (VGIF, red.), der som regel får lidt penge ud af det, siger han.


Der er selvfølgelig Terrariet, og alle her omkring ved præcis, at fjernsynstårnet er fra Vissenbjerg. Har du ikke besøgt Udsigten, har du ikke været i Vissenbjerg.

Sussie Elkjær, beboer i Vissenbjerg


Han forventer ikke, at det bliver muligt at få de samme beløb fra sponsorer, som man plejer.

- Nogle virksomheder kan være pressede af coronasituationen, og vi kan endnu ikke sige, hvilket leje, vi kan holde festen på. Vi kan måske ikke give sponsorerne den samme eksponering, som vi plejer, men vi vil gerne gøre, hvad vi kan, for at vise, at røverfesten stadig er her, siger Allan Nielsen.

Annonce

Røvere i midten

På den nye Vissenbjerg-plakat finder du alle de ting, der ifølge Susie Elkjær og Louise Hansen kendetegner Vissenbjerg.

Louise Hansen, som er portrættegner og bor i Vissenbjerg, har tegnet Vissenbjerg-plakaten med alle de elementer, som hun og Sussie Elkjær synes kendetegner byen. Terrariet, Fjernsynstårnet, Udsigten, kirken, Afgrunden, Røverskoven og Vissenbjerg Idræts og Kulturcenter. Foto: Sussie Elkjær

- Der er selvfølgelig Terrariet, og alle her omkring ved præcis, at fjernsynstårnet er fra Vissenbjerg. Har du ikke besøgt Udsigten, har du ikke været i Vissenbjerg. Og så er der vores kirke, den er superflot, og den er vi meget stolte af. Vi har også røverne, som er en af de ting, folk kender fra byen, så dem var vi enige i at tegne midt i, forklarer Sussie Elkjær.

Desuden viser plakaten Afgrunden, Røverskoven og Vissenbjerg Idræts og Kulturcenter.

Plakaten kan fra 10. maj købes hos Spar i Vissenbjerg. Den koster 250 kroner, og det meste af indtægten går til Vissenbjerg Røverfest. Foreløbig er der trykt 100 eksemplarer.

Louise Hansen har deltaget i Vissenbjerg Røverfest mange gange og har blandt andet siddet som portrættegner på kræmmermarkedet. Foto: Lærke Bjørn Bang
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Den 28-årige storbypige Pernille er vendt hjem - til Gl. Brydegaard: - Jeg vil ikke undvære mit arbejdsliv på landet

Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce