Annonce
Lokalavisen Assens

Rabat-golfspillere har fundet Fyns bedste golfbane: Great Northern har slet ikke været i spil

Den bedste rabat-golfbane ligger på... Vestfyn. Arkivfoto: Morten Rode
Vestfyns Golfklub løber både med favoritprisen og førstepladsen for den bedste golfbane på Fyn, ifølge svensk rabatordning.

Glamsbjerg: "Favourite Golf Course", "Best Golf Course" og "Best Value for Money".

Brugerne af den svenske rabatordning Golfhäftet, der giver billigere adgang til næsten 1100 golfbaner i Europa, har stemt på de bedste golfbaner på Fyn.

Her løber Vestfyns Golfklub udenfor Glamsbjerg med flere førstepladser; som den bedste bane, favoritten samt ikke mindst som den bane, der giver mest værdi for pengene.

Golfklubben løber også med tredjepladsen i kategorien "Best hospitality" (den mest gæstfrie, red.). Prisregnen glæder golfmanager Nicolai Gynther.

- Det er okay stort for en lille golfklub som vores. Det giver sig selv, at man kan ikke vinde noget, der er mere prestigefyldt end det, mener golfmanageren, der tilføjer, at Golfhäftet opererer i 15 forskellige lande.


Det giver sig selv, at man kan ikke vinde noget, der er mere prestigefyldt end det.

Nicolai Gynther, golfmanager


Nicolai Gynther er netop startet som ny golfmanager i klubben, så han sender roserne videre til de øvrige ansatte på og omkring golfbanen.

- Det er megavigtigt for mig, at jeg ikke bliver kædet sammen med de tre førstepladser. Det er suverænt deres (de ansattes, red.) arbejde, som ligger til grund for de flotte placeringer, understreger Nicolai Gynther, der også kæder golfklubbens placering i landskabet sammen med resultatet.

Annonce

Positiv coronaeffekt

85.000 personer har stemt på golfbaner i hele Europa, og Nicolai Gynther kan ikke svare på, hvor mange stemmer der ligger til grund for Vestfyns Golfklubs førstepladser.

Men han fortæller, at golfklubben på Vestfyn for alvor har mærket den positive effekt af corona i 2020.

I løbet af sidste år har klubben noteret 27.848 spillede runder. Det er en fremgang på mere end 20 procent. Medlemmerne gik 8.976 af runderne, så man har været god til at trække spillere udefra til. Herunder kommer diverse turneringer med omkring 13.000 runder. Det er store tal at leve op til for en nystartet golfmanager.

- Jeg håber, at vi kan komme op på det i år, bemærker Nicolai Gynther, der tilføjer, at corona formentlig har gjort sit til, at golfspillerne er strømmet ud på den vestfynske bane.

Medlemstallet ramte 620, da det var på sit højeste i 2020. Nu er det på 565, men der plejer at ske en naturlig nedgang omkring jul.

Annonce

Berømt bane ikke med

Der er tilmeldt 10 fynske golfbaner i rabatordningen Golfhäftet. Fra blandt andet Langeland til Faaborg, Ringe, Vestfyn og ikke mindst Odense.

Great Northern i Kerteminde, der tidligere er kåret til Danmarks bedste og satser på de helt store internationale turneringer og er blevet beskrevet som "verdensklasse", er ikke at finde på Golfhäftets hjemmeside og er således ikke en del af den svenske rabatordning.

Der findes i alt 15 baner på Fyn og omkringliggende øer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce