Annonce
Lokalavisen Assens

Rallykørsel på Torvet er aflyst: - Det har ikke været en nem beslutning

Torvet i Assens har tidligere lagt brosten og asfalt til en pre-start for historiske rallybiler. Arkivfoto: Kim Rune.
Arrangørerne bag det populære rallykørsel midt i Assens slukker allerede nu for næste års arrangement.
Annonce

Assens: Der bliver ingen rallykørsel på Torvet i Assens i januar 2021.

Arrangørerne bag det tilbagevendende Rally Monte Carlo Historique pre-start i Assens drejer allerede på nuværende tidspunkt nøglen til næste års arrangement.

- Det har ikke været en nem beslutning, men vi føler, at det er det eneste rigtige at gøre. Håbet var, at pandemien ville være i kontrol henover efteråret og vinteren, men med den nuværende udvikling overalt i Europa ser det ikke ud til at være tilfældet, og vi vil ikke ud i et kapløb med Covid-19, siger Lars Hindsgaul fra planlægningsgruppen i en pressemeddelelse.


Håbet var, at pandemien ville være i kontrol henover efteråret og vinteren, men med den nuværende udvikling overalt i Europa ser det ikke ud til at være tilfældet, og vi vil ikke ud i et kapløb med Covid-19

Lars Hindsgaul


Annonce

Satser på 2022

- Vi har et ansvar overfor både de mange gæster, vi normalt ser til vores arrangement, men også overfor vore samarbejdspartnere og alle de frivillige, som stiller deres arbejdskraft til rådighed, både under planlægningen og afviklingen af pre-starten, tilføjer han i pressemeddelelsen.

Det er Fynske Bank og Udvikling Assens, der har taget beslutning om at aflyse.

Arrangørerne oplyser, at man har taget hul på planlægningen af Rally Monte Carlo Historique pre-start i Assens 2022. Det kommer til at foregå lørdag den 22. januar 2022 som en ekstra udvidet en af slagsen for børn og voksne.

Team Fynske Bank Danmark satser på, at pandemien i januar 2022 er så meget under kontrol, at det vil være muligt at gennemføre det populære januar-arrangement igen, skriver arrangørerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce