Annonce
Lokalavisen Assens

Regeringens coronahåndtering går ud over de unge

Jens Henrik Thulesen Dahl sidder i byrådet for Dansk Folkeparti i Assens Kommune. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Som alle ved, har vi i Danmark demokrati. Det betyder blandt andet, at vi finder frem til løsninger gennem dialog. Det er den socialdemokratiske regering åbenbart ikke enig i. Sammen med de andre partier i blå blok, blev Dansk Folkeparti bedt om at forlade forhandlingerne om genåbningen af Danmark.


Regeringen var nemlig ikke indstillet på at ændre så meget som et komma i deres planer.

Jens Henrik Thulesen Dahl, fra læserbrevet.


Regeringen var nemlig ikke indstillet på at ændre så meget som et komma i deres planer. Det er synd for os alle sammen. Jeg synes, at det især er synd for alle de unge mennesker, som lige nu skulle bruge tiden på at lære dem selv og andre at kende på landets efterskoler og højskoler.

Men der er en løsning. Coronafrie ”bobler”. Test før man kommer derhen. Jeg er sikker på, at alle landets efterskoler og højskoler hellere end gerne vil gøre alt for at kunne åbne op for eleverne. Men regeringen vil ikke regne på, om det kan lade sig gøre. Et år på efterskole eller højskole er et år, som man aldrig kan få igen. Takket være regeringen, vil vores unge mennesker ikke få chancen for at få det år i første omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Lokalavisen Assens

Mere tryghed til Assens

Annonce