Annonce
Lokalavisen Assens

Rotary forsøder hverdagen: Gav lagkage på plejehjemmene

Tommy Roland, præsident i Haarby-Glamsbjerg Rotary Klub, sosuassistent-elev Daniela Østergaard, Flemløse Plejehjem, og klubmester i Rotary, Frede Iversen, viser her nogle af de flotte lagkager, som de fredag afleverede hos fem lokale plejehjem som opmundtring til beboere og personale i det, der kan opleves som en ekstra mørk og slidsom tid for mange. Foto: Søren Plovgaard
Haarby-Glamsbjerg Rotary Klub afleverede i sidste 23 flotte lagkager på egnens plejehjem.
Annonce

Haarby/Glamsbjerg/Flemløse/Broby: Det kan være en tung tid at komme igennem for beboere og personale på landets plejehjem, der i snart et år har været underlagt coronarestriktioner.

Men i sidste uge kom der en tiltrængt opmuntring til fem af egnens plejehjem.

Tommy Roland, der er præsident i Haarby-Glamsbjerg Rotary Klub, og klubmester Frede Iversen var nemlig rundt med 23 flotte lagkager til fem af egnens plejehjem. Det drejede sig om De Gamles Hjem i Glamsbjerg, Strandgården i Haarby, Flemløse Plejehjem, Æblehaven i Haarby samt Åløkkeparken i Brobyværk.

Frede Iversen og Tommy Roland indledte rundturen på Flemløse Plejehjem, hvor sosuassistent-elev Daniela Østergaard fra plejehjemmets afdeling Oasen tog imod lagkagerne, der var forsynet med en lille brev med denne tekst:

"Kære plejehjemsbeboere og personale, det er en trist tid vi har lige nu, både med corona, mørke og kulde. Og specielt jer som beboere og personale på vores plejehjem har en anderledes og svær hverdag. Derfor har vi i Haarby-Glamsbjerg Rotary Klub besluttet at forsøde jeres hverdag med lidt sødt til kaffen. Vi håber det vil falde i god jord, og at I må hygge jer."

Annonce

Ekstra penge i kassen

Præsident Tommy Roland fortæller, at den lokale klub i øjeblikket ikke har udgifter til leje af lokaler på klubbens faste mødested på Haarby Kro eller til udvekslingsstudenter, og derfor lå der en ekstra skilling i Rotaryklubbens kasse, som på denne måde kunne komme andre til gode.

Haarby-Glamsbjerg Rotary Klub har i øjeblikket 25 medlemmer. Alene inden for det sidste halve år har klubben oplevet en tilgang på fem medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce