Annonce
Lokalavisen Assens

Rutineret trænerduo tager over i BK Vestfyn

Fodboldklubben BK Vestfyns formand Mads Pedersen flankeret af klubbens nye trænerteam, Uffe Christensen (tv) og Jens Erik Christiansen. Foto: BK Vestfyn
Uffe Christensen og Jens Erik Christiansen udgør i den kommende sæson trænerduoen i Turup-klubben.
Annonce

Turup: Den tre år gamle fodboldklub BK Vestfyn med base i Turup kunne forleden præsentere et helt nyt trænerteam for klubbens seniorhold, der i den kommende sæson optræder i serie 4.

- Vi har været så heldige, at det er lykkedes os at tilknytte Uffe Christensen og Jens Erik Christiansen, oplyser BK Vestfyns formand Mads Pedersen.

Han fortæller, at klubben gennem længere tid har været på udkig efter den helt rigtige løsning på trænerfronten, efter den tidligere træner Christian Bendixen valgte at forlade klubben i slutningen af september sidste år. Christian Bendixen var manden bag BK Vestfyns oprykning til serie 3.

- I efteråret løb vi ind i nogen af de største mandskabsmæssige problemer, vi har oplevet i BK Vestfyn. Det kom på bagkant af en træner, der pludseligt valgte at stoppe midt i sæsonen. Det lykkedes dog med noget besvær at få afviklet de sidste kampe i efterårets turnering, fortæller Mads Pedersen.

Efter sæsonafslutningen satte bestyrelsen sig sammen og lagde en strategi for 2020 - en strategi, der blandt andet inkluderede en målrettet jagt på et nyt trænerteam samt tilknytning af flere spillere.

- Jeg synes, begge dele indtil videre er lykkes med bravour. Der har også været en flot spillertilgang, og allerede nu ser 2020 lovende ud, siger formanden.

Uffe Christensen og Jens Erik Christiansen har tidligere trænet seniorhold i Assens FC, og Uffe Christensen har tilmed en fortid som træner i fodboldklubben TuSa, der tidligere holdt til på idrætsanlægget på Kærvangen i Turup.

Vestfyns BK har træningsopstart lørdag den 15. februar klokken 15.

-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce