Annonce
Lokalavisen Assens

Så blev træerne beskåret

Landsbypedellerne under Rørup Sogneforening var ude at beskære træer. Foto: Privat/Jens Bartholin
Annonce

Grønnemose: Landsbypedellerne Grønnemose-området, dvs. pedelordningen under Rørup Sogneforening, var for nylig ude at beskære træer to dage ved det rekreative område i i Grønnemose. Det fortæller formand for landsbypedellerne, Jens Bartholin.

De nåede at beskære 15-16 buske og træer rundt omkring mosen og det rekreative område op mod Dybmosevej.

- Vi beskar det for seks år siden sammen med kommunen. Der fik vi renoveret mosen, fordi den var groet fuldstændig til med piletræer. Der fik vi om ikke ryddet for piletræer, så fik vi i hvert fald skåret dem voldsomt ned, fortæller Jens Bartholin.


Der er knyttet nogle venskaber og kammeratskaber, og vi vil gerne have, at området her ser så pænt ud som overhovedet muligt.

Jens Bartholin.


Men på seks år kan tingene godt gro meget. Så tiden var inde til at beskære det.

Annonce

Skal være pæn

Jens Bartholin fortæller, at man er 15 landsbypedeller.

- Der er knyttet nogle venskaber og kammeratskaber, og vi vil gerne have, at området her ser så pænt ud som overhovedet muligt. Vi vil jo på alle mulige måder gerne arbejde for, at Grønnemose bliver et attraktivt sted for folk at bo. Både i huse, som ind imellem er til salg, men vi vil også gerne have noget mere beboelse herude, siger 79-årige Jens Bartholin.

Han oplyser i øvrigt, at sogneforeningen har søgt og i år fået tildelt 31.000 kroner via lokalsamfundspuljen til forskellige aktiviteter, såsom en petanquebane, krolfbane, minigolf samt til beplantning af det rekreative område.

Landsbypedellerne ved Rørup Sogneforening ses her i arbejde ved en tidligere lejlighed. Foto: Privat/Jens Bartholin
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce