Annonce
Lokalavisen Assens

Sådan bliver julen i Glamsbjerg i år

Turid Joensen, formand for Glamsbjerg Handelsstandsforening, Foto: Søren Plovgaard
Glamsbjerg Handelsstandsforening har forberedt flere juleaktiviteter i skyggen af coronaen.
Annonce

Glamsbjerg: Bare roligt: Det skal nok blive jul i Glamsbjerg igen i år.

Men den bliver en lidt lidt anderledes jul i 2020, fortæller Foreningen Glamsbjergs formand Birgitte Wøhlk Laursen.

- På grund af coronaen ser vi os i år nødsaget til at aflyse vores traditionsrige fakkeloptog fra kirken, som vi plejer at arrangere sammen med Lions Club, menighedsrådet, handelsstandsforeningen og pensionistforeningen. Der vil derfor ikke blive et fælles arrangement i år med julegodter, gløgg og æbleskiver. Vi skal passe på hinanden i disse tider, så vi må være sammen men hver for sig, siger Birgitte Wøhlk Laursen.

Men borgerne kommer ikke til at savne god gammeldags julestemning i Glamsbjergs gader de næste mange uger.

Foreningen Glamsbjerg sørger nemlig sammen med handelsstandsforeningen for, at der rejses et juletræ på Torvet, så det står klar med lys fredag den 27. november, julebelysningen vil blive tændt, og butikkerne vil sørge for flotte dekorerede vinduer.

Annonce

Få besøg af julemanden den 24.

Turid Joensen er formand for Glamsbjerg Handelsstandsforening, og hun kan fortælle, at handelsstandsforeningen igen i år sætter den kendte postkasse frem foran Matas i Søndergade.

- Men modsat tidligere år bliver der denne gang ikke en kupon, som man kan klippe ud af avisen og finde en nisse, men vi lægger i stedet en masse kuponer rundt i byens butikker. Den skal man så udfylde og aflevere i postkassen, så trækker vi lod om præmier hver fredag og offentliggør vinderne på handelsstandsforeningens facebookside, beretter Turid Joensen.

Lørdag den 12. december har julemanden også lovet at komme et smut forbi Glamsbjerg.

- Den dag kan alle børn afgive et konkret ønske fra en butik i byen, og blandt alle deltagerne trækker vi så et antal børn, der får deres ønske opfyldt og får besøg af julemanden den 24. december, forklarer Turid Joensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce