Annonce
Lokalavisen Assens

Sarah og Claes åbnede Destruktionen i Assens for et år siden: Nu har de udvidet træningscentret - og næste år kan du også spille padel

Bag Claes Hübner Eriksen ses det oprindelige træningslokale, som Destruktionen havde til rådighed fra åbningen for et år siden. Nu er faciliteterne udvidet, så træningscentret råder over mere end dobbelt så meget plads. Foto: Søren Plovgaard
Fællesskabet er drivkraften bag træningscentret Destruktionen i Assens. Sarah Mountain og Claes Hübner Eriksen har lagt nye planer for fremtiden.

Assens: For lidt over et år siden fik parret Sarah Mountain og Claes Hübner Eriksen fra Assens en god idé.

De etablerede det funktionelle træningscenter Destruktionen i lokaler på Tørvelodsvej 5 i Assens, hvor Claes Hübner Eriksens far, Jan Eriksen, i forvejen driver et vognmandsfirma.

- Det er meningen, du skal glæde dig til træningen. Men det er ikke meningen, at du skal være alene om det, så vi kommer til at gøre meget ud af fællesskabet, forklarede Sarah Mountain og Claes Hübner Eriksen, da de åbnede træningscentret 1. oktober 2020.

Annonce

Det er stadig de samme værdier, der lægges vægt på i Destruktionen, men parret har også forstået at udvikle og udvide stedet og tage træningscentret nogle skridt videre siden åbningen. Det er sket, selv om det har været et år, som i længere perioder har været præget af Covid-19 og de mange udfordringer, pandemien har givet.

- Kort tid efter vi åbnede, lukkede statsminister Mette Frederiksen igen landet ned, og så måtte vi i stedet i gang med at træne udendørs. Jeg kan huske, at jeg stod og fjernede sne udenfor træningslokalerne, og alligevel dukkede der mange medlemmer op for at træne med vægte og andet, fortæller Claes Hübner Eriksen.

Destruktionen startede i ret beskedne lokaler, men med tiden kom der mere og mere udstyr og flere og flere maskiner til i træningshallen, og for et par måneder siden besluttede de sig for at udvide træningsfaciliteterne.

- Vi har lagt et par haller mere til, investeret i nyt gulv og foretaget flere andre forbedringer, fortæller Claes Hübner Eriksen.

Træn når du vil

En af de væsentligste ændringer hos Destruktionen er, at der nu er indført nøglekort til brugerne.

- Det betyder, at man kan komme, når man har lyst lige fra klokken 5 om morgen til klokken 22 om aftenen. Tidligere har vi kun kørt holdtræning, men med nøglekortet åbner vi for, at brugerne nu også kan træne individuelt, siger Claes Hübner Eriksen, der venter sig meget af det ny kortsystem.

Han og Sarah Mountain driver Destruktionen som et fælles projekt sideløbende med, at de passer andet arbejde.

Claes Hübner Eriksen giver den her i rollen som Ringenes Herre... Foto: Søren Plovgaard

Sarah Mountain, der har dyrket crossfit i 10 år og tidligere har bestyret to crossfitcentre i Esbjerg og Kolding, har senest arbejdet hos forretningen Ny Form i Assens, mens Claes Hübner Eriksen har en fuldtidsstilling som salgs- og logistikchef hos Strøjer Tegl.

Sarah Mountain er oprindeligt uddannet socialrådgiver, og hun vil nu igen lægge mere tid og flere kræfter i træningscentret på Tørvelodsvej.

- Vi driver ikke Destruktionen, fordi vil skal trække en masse penge ud af det. Men vi kan godt lide fællesskabet, og jo flere mennesker, der kommer og deltager i træningen, jo sjovere er det. Det er lige som at spille fodbold. Det er kedeligt, hvis der kun er to om det, siger Claes Hübner Eriksen.

Claes Hübner Eriksen driver Destruktionen sammen med sin kæreste Sarah Mountain. Foto: Søren Plovgaard

En af Destruktionens indsatsområder i fremtiden bliver at få en fod indenfor på markedet for  teambuildingsevents for virksomheder og foreninger.

- Vi synes, det er sjovt at arbejde med en gruppe mennesker, som vi slet ikke kender, og nu har vi i hvert fald pladsen til det, siger Claes Hübner Eriksen.

Vi driver ikke Destruktionen, fordi vil skal trække en masse penge ud af det. Men vi kan godt lide fællesskabet, og jo flere mennesker, der kommer og deltager i træningen, jo sjovere er det. Det er lige som at spille fodbold. Det er kedeligt, hvis der kun er to om det

Claes Hübner Eriksen, medindehaver af træningscentret Destruktionen i Assens

Men det er ikke kun indendørs, at Sarah Mountain og Claes Hübner Eriksen har lagt nye fremtidsplaner. Parret er nemlig også kommet langt med planerne om at etablere en padelbane på et areal lige uden for træningshallerne.

- Vi forventer, at padelbanen kan stå klar i begyndelsen af det nye år. Vi tror på, at beliggenheden ved siden af træningscentret vil skabe en god synergieffekt med, siger 28-årige Claes Hübner Eriksen.

Åbent hus

Destruktionen Community Fitness på Tørvelodsvej i Assens holder åbent hus lørdag den 2. oktober fra klokken 14.

Her er der lagt et program med blandt andet konkurrencer, prøvetræning og WOD (Workout of the Day) Der er naturligvis også mulighed for at se nærmere på den aktuelle udvidelse af de nye træningslokaler og høre mere om medlemsskab.

Dagen slutter med spisning fra klokken 19, hvor der tændes op i grillen, og man er velkommen til at tage egen medkurv med. Drikkelse kan købes på stedet.

Du kan læse mere om Destruktionen Community Fitness på deres hjemmeside www.destruktionen.dk og der er også mulighed for at følge med på de sociale medier Facebook og Instagram.

Claes Hübner Eriksen ejer sammen med sin far, vognmand Jan Rriksen, bygningerne på Tørvelodsvej i udkanten af Assens. For et år siden indrettede han og kæresten Sarah et træningscenter på adressen. Det har de nu udvidet til dobbelt størrelse. Foto: Søren Plovgaard
Claes Hübner Eriksen arbejder som salgs- og logistikchef hos virksomheden Strøjer Tegl ved siden af jobbet som indehaver af Destruktionen. Foto: Søren Plovgaard

Åbent hus

Destruktionen Community Fitness holder åbent hus lørdag 3. oktober mellem klokken 11 og klokken 15. Her kan man komme og prøve at træne og måske få lyst til at melde sig ind.

Du kan læse mere om Destruktionen Community Fitness på deres hjemmeside destrultionen.dk, hvor du også finder oplysninger om priser m.v.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Debat: Vi skal satse på den forebyggende indsats hos de ældre

Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Ældre og handicappede må ikke tabes i den grønne dagsorden

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Sara, Camilla og Jeanette er kandidater til byrådet fra hvert sit parti: Men én ting er de enige om...

Lokalavisen Assens

Stor misforståelse om serviceloftet

Lokalavisen Assens

Sara fra Barløse kæmpede sig over franske bjergtinder: - Når det har været ekstra hårdt, tænker jeg på, at jeg har samlet penge ind

Lokalavisen Assens

Turup - nu også med egen bålhytte

Lokalavisen Assens

Bevæget afsked: Syngedrengenes korleder skal være organist i Store Heddinge

Lokalavisen Assens

Slut med fedtede fingre: Haarby først på Fyn med ny pantmaskine, der kan tage 100 dåser og flasker på én gang

Lokalavisen Assens

Fynsk vinbonde gør det igen - denne gang uden sin vinmager: Nicolai vinder guld i verdens største vinkonkurrence

Lokalavisen Assens

Lars vil have ungdomshus i Assens: - Tiden er moden

Lokalavisen Assens

Elev overtager kendt frisørsalon i Assens fra sin mester

Lokalavisen Assens

Skål! Æblekage i flydende form var et kæmpehit: Se alle billederne fra Æblefestivalen her

Lokalavisen Assens

Får vi de sidste med?

Lokalavisen Assens

Shasja vil knække kræften - og du er inviteret med

Lokalavisen Assens

Vinhandler igen ramt af den sære skrivekløe: Mere drama i ny bog

Lokalavisen Assens

Michelle får pris for 'heltegerning': Nu skal hun og familien i Lalandia

Lokalavisen Assens

Kommunalvalget nærmer sig: - Det er ikke ligegyldigt, hvem du stemmer på

Erhverv

Hemmelig virksomhed bygger nær ny McDonalds: 250 arbejdspladser på vej

Lokalavisen Assens

Svar på rygter og usandheder om det supplerende menighedsrådsvalg i Assens-Gamtofte sogne

Lokalavisen Assens

En måned til kommunalvalget: Poul Poulsen dropper valgplakaterne

Lokalavisen Assens

Ikonisk skolebygning er blevet renoveret - se resultatet, som skolen har kæmpet for i mange år

Lokalavisen Assens

Operakoncert på Helnæs: Jesper Buhl optræder med gæster

Lokalavisen Assens

Winie går Halloween-amok med skeletter, hekse, edderkopper og græskar: - Jeg er nok lidt barnlig...

Annonce