Annonce
Lokalavisen Assens

Shell lavede alt om i butikken

Betinna Jørgensen (tv), der blandt andet står for blomsterafdelingen i Shell, og indehaver Anna Winther ses her bag disken i den nyrenoverede butik. Foto: Søren Plovgaard
Shell i Assens tog fat på en gennemgribende ombygning og renovering af butikken på Fåborgvej to dage, inden Danmark lukkede ned.
Annonce
Annonce

Spisepladser i butikken

En af nyhederne er et spisehjørne med otte siddepladser, hvor folk kan spise deres mad. Det er en naturlig udløber af, at Shell har fået flere retter på menukortet. og i det hele taget satser mere på salg af mad. Senest er der kommet burgere, flæstestegsandwiches og pommesfritter på menukortet.

- Vi har fået revet en væg ned i butikken og vendt kølerummet om, så det nu er synligt, når man træder ind i butikken. Det har givet noget mere plads og luft, fortæller Anna Winther.

Området med pakkeservice er flyttet, og et nyt køkken er indrettet bag ved ekspeditionsskranken.

- Vi har oplevet en stor vækst i udlevering af pakker under coronakrisen, hvor folks indkøbsmønstre har ændret sig, siger Anna Winther, der til september har drevet butikken ved tankanlægget på Fåborgvej i Assens i 20 år.

I spillehallen med automater er indgangen flyttet, og der er blevet mere plads i lokalet til spillefuglene.

Shell har under coronaperioden kun haft åbent til klokken 21. Men fra 1. juni er det igen muligt at handle i butikken til klokken 22.

- Og så snart de sidste restriktioner forsvinder, vender vi tilbage til at holde åbent lige indtil klokken 23, tilføjer Anna Winther.

Der er blevet mere plads til kunderne i Shell-butikken på Fåborgvej i Assens. Foto: Søren Plovgaard

Assens: Shell i Assens kunne for nylig byde kunderne indenfor i en nyrenoveret butik på Fåborgvej.

Arbejdet med at indrette en ny butik gik i gang blot to dage efter den berømte nedlukning af Danmark onsdag den 11. marts. Og indehaver Anna Winther indrømmer da også gerne, at hele renoveringsplanen nok ikke var sat i gang, hvis man hos Shell havde vidst, hvad man stod over for de næste mange uger i skyggen af sundhedskrisen.

Det var oprindeligt meningen, at opbygningsarbejdet skulle have varet fire dage. Men uforudsete udfordringer med noget kloakarbejde betød, at håndværkerne måtte grave hele butikken op, og så kom renoveringsarbejdet pludselig til at tage ni dage i stedet for fire, inden Shell igen kunne betjene kunderne i kioskbutikken onsdag den 18. marts.

- Lige midt i åbningen kom så coronaen med alle restriktionerne, og de første uger var der jo ikke et øje på landevejen. Så vi havde det temmelig hårdt lige efter åbningen af den nye butik, siger Anna Winther.

Nu er der ved at blive blødt op på mange af forbeholdene, og hos Shell er ægteparret Anna og Klaus Winther glade og stolte over den nye flotte butik, og de kigger nu fremad mod mere normale tilstande i detailhandlen.

- Vi har fået masser af støtte og opmuntring fra kunderne hele vejen, og det er vi selvfølgelig dybt taknemmelige for, siger Anna Winther.

Hun oplyser, at man har gennemgået stort set hvert eneste hjørne i butikken, og at næsten er alt er ændret i forhold til tidligere.

Shell satser på et større og bedre menukort, og nu kan kunderne også indtage deres mad i butikken, hvor denne hyggelige spisekrog er indrettet. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce