Annonce
Lokalavisen Assens

Shoes by Pharao flytter ind i nabobutikken

Anette Pharao foran sin kommende butik, der i øjeblikket er ved at blive gjort klar. Hun håber på, at Shoes by Pharao kan rykke ind i de nye lokaler omkring 1. marts. Foto: Søren Plovgaard
Efter næsten tre år i Assens har Anette Pharao valgt at flytte sin skotøjsforretning Shoes by Pharao til et nyt lejemål i den samme ejendom, som hun i dag driver butik i.
Annonce

Assens: Det bliver en flytning af den meget korte slags, når indehaver Anette Pharao fra skotøjsforretningen Shoes by Pharao i Assens om nogle uger forlader sit nuværende lejemål i Østergade 43 og flytter i nye butikslokaler.

Faktisk flytter Anette Pharao kun ganske få meter - nemlig ind i nabobutikken, der har stået tom, siden Guldsmed Dyrup lukkede sidst på foråret sidste år.

- Det er ikke fordi, at jeg får et væsentligt større butiksareal ved flytningen. Den nye butik er kun lidt større, men jeg får til gengæld masser af lagerplads tæt ved min butik, og det er en forskel, som betyder meget for mig, siger Anette Pharao, der har drevet Shoes by Pharao siden 1. marts 2017.

Som det er nu, har Anette Pharao lager i kælderen og i et værelse på ejendommens første sal, så hun bruger en del energi på at rende op og ned af trapperne hver dag.

For Anette Pharao handler flytningen også om at fremtidssikre Shoes by Pharao.

- Mit nuværende lejemål indeholder ikke det, som man kalder ordnede forhold. Det betyder blandt andet, at jeg ikke kan have ansat personale, da der ikke er egnede køkken-, toilet- og garderobeforhold i butikken, forklarer Anette Pharao.

Hun håber på at være på plads i det nye butikslokaler omkring 1. marts. Men der kan måske godt gå et par uger mere.

Med flytningen vil Anette Pharao også satse endnu mere end nu på salg af tasker.

- Det er noget, som mange kunder har efterspurgt, siger Anette Pharao.

Hun er glad for at drive butik i Assens, og efter snart tre år i byen er Anette Pharao blevet overbevist om, at der er plads til to skotøjsforretninger i den vestfynske købstad.

Shoes by Pharao har valgt at holde flyttesalg frem til lørdag den 8. februar.

Der er endnu ikke planer for, hvad der skal ske med lejemålet, når Anette Pharao rykker ind i nabobutikken.

- Men det er et super lejemål for nogen, der gerne vil prøve at starte noget op selv, siger Anette Pharao.

Mit nuværende lejemål indeholder ikke det, som man kalder ordnede forhold. Det betyder blandt andet, at jeg ikke kan have ansat personale, da der ikke er egnede køkken-, toilet- og garderobeforhold i butikken.

Anette Pharao, Shoes by Pharao

I dette lokale får Anette Pharao fremover masser af lagerplads til sko og tasker. Og netop muligheden for at få lagerplads tæt på butikken har været en af grundene til, at Anette Pharao har set sig om efter et nyt butikslokale til sin skotøjsforretning. Foto: Søren Plovgaard
Anette Pharao i sin nuværende forretning, hvor Shoes by Pharao har været siden åbningenn 1. marts 2017. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Bryllup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce